Utrechtse Jaarbeurs kondigt reorganisatie aan Utrechtse Jaarbeurs kondigt reorganisatie aan

Utrechtse Jaarbeurs kondigt reorganisatie aan

Utrechtse Jaarbeurs kondigt reorganisatie aan
Hallencomplex Jaarbeurs
De Utrechtse Jaarbeurs heeft een reorganisatie aangekondigd. Wat dit precies betekent voor het personeel is nog niet bekend.

De Utrechtse Jaarbeurs heeft een reorganisatie aangekondigd. Wat dit precies betekent voor het personeel is nog niet bekend.

Over de precieze invulling van de reorganisatie wordt nu gesproken. Eind september wordt meer duidelijkheid verwacht.

In april van dit jaar kondigde Jaarbeurs aan het Beatrixgebouw te willen verkopen. Het geld dat hierbij vrijkomt zou gebruikt kunnen worden voor de herontwikkeling van het Jaarbeursterrein. Het Beatrixgebouw zou wel pas na 2028 verkocht worden.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Gerard vd Vecht [email protected]

  Het is beter om de hele jaarbeurs nu op te doeken, het is alleen erg jammer dat de gemeenteraad alle erfpacht grond heeft weg gegeven aan projectontwikkelaar de jaarbeurs. De gemeente had dan zelf geld kunnen verdienen en over de invulling kunnen beslissen.

 2. Erwin

  Eens met Gerard. De tijd van beursen is definitief verleden tijd dankzij internet en corona.
  Snel woningen bouwen op het JB-terrein!

 3. Marcel

  @Gerard
  Achteraf mauwen en had maar? En wat is dan uw plan om dat anders te doen voor nu en toekomst? De gemeente verdient geen geld aan project ontwikkeling. Het is geen taak van de gemeente om dit te doen.
  Een ex gemeenteraad lid.

 4. Marcel

  Waarom plaatst u mijn bericht niet? Is toch algemene opmerking?

 5. Kurdy

  Natuurlijk niet. Wat een populistisch gelul. De Jaarbeurs draaide vorig jaar een topjaar. Er blijft altijd behoefte aan mooie beurzen en fysiek contact. Zie bijvoorbeeld de nu lopende Dino-show in de Jaarbeurs: is verlengd wegens succes.
  De Jaarbeurs is een belangrijke organisatie voor Utrecht en brengt behoorlijk wat leven in de brouwerij, ook economisch gezien. Inmiddels De 100-jaar gepasseerd: wat meer eerbied mag wel voor deze trekker voor de Domstad.
  Er komen bovendien al woningen op een voormalig Jaarbeurs-terrein.

 6. Fred

  De jaarbeurs zou beter verplaatst kunnen worden naar een plek aan de rand van de stad, maar dan wel goed bereikbaar (OV en auto), denk aan bijvoorbeeld Rijnenburg.
  Dan kan de huidige locatie gebruikt worden voor hoognodige woningbouw en wat uitbreiding van het stadscentrum.
  Het is gewoon zonde dat zo’n locatie in het centrum van de stad gevuld is met een groot oppervlak bestaande uit lelijke platte hallen en parkeerplaatsen, niet meer van deze tijd eigenlijk.
  Dan kunnen ze die hallen bedekken met zonnepanelen, en slaan we 2 vliegen in 1 klap.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).