Vanaf zaterdag vermist: Wie heeft de 14-jarige Thomas in Utrecht gezien? | De Utrechtse Internet Courant Vanaf zaterdag vermist: Wie heeft de 14-jarige Thomas in Utrecht gezien? | De Utrechtse Internet Courant

Vanaf zaterdag vermist: Wie heeft de 14-jarige Thomas in Utrecht gezien?

Vanaf zaterdag vermist: Wie heeft de 14-jarige Thomas in Utrecht gezien?
UPDATE: De jongen is inmiddels gevonden en onderstaand bericht is dan ook aangepast.

UPDATE: De jongen is inmiddels gevonden en onderstaand bericht is dan ook aangepast.

De politie roept mensen op die de 14-jarige Thomas in Utrecht hebben gezien zich te melden. De jongen is zondagavond nog in Utrecht gezien op het centraal station. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

De politie roept getuigen op om zich bij hen te melden als ze meer informatie hebben over waar Thomas op dit moment verblijft.

De jongen is zaterdag met onbekende bestemming vanaf huis in het Limburgse Heijen (gemeente Gennep) weggegaan op een grijze Gazelle herenfiets met opvallende groene fluorescerende fietstassen. Hij heeft een Chinees uiterlijk.

Een getuige heeft de jongen zondagavond gezien op station Arnhem. Daar heeft hij om 20.01 uur de intercity vanuit het station Arnhem in richting van Den Helder genomen. Uit politieonderzoek is duidelijk geworden dat Thomas rond 20.39 uur op spoor vijf van het station in Utrecht uit de trein is gestapt. Daarnaast verliet de jongen rond 20.45 uur het station in de richting van de Jaarbeurs.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).