Vandalen gebruiken eigen nagellakremover om reclamebord schoon te maken Vandalen gebruiken eigen nagellakremover om reclamebord schoon te maken

Vandalen gebruiken eigen nagellakremover om reclamebord schoon te maken

Vandalen gebruiken eigen nagellakremover om reclamebord schoon te maken
Bron: Instagramaccount Politie Utrecht Centrum
Twee jongedames wisten niet dat ze in de gaten gehouden werden toen ze een reclamebord aan het bekladden waren van de Jaarbeurs in Utrecht. Even later waren ze het bord schoon aan het maken.

Twee jongedames wisten niet dat ze in de gaten gehouden werden toen ze een reclamebord aan het bekladden waren van de Jaarbeurs in Utrecht. Even later waren ze het bord schoon aan het maken.

Cameratoezicht zag dat de twee vrouwen iets op het reclamebord aan het kladden waren. Agenten konden de vandalen staande houden op station Utrecht Centraal. “De meiden kregen de keuze tussen schoonmaken of een flinke boete”, aldus de politie.

De vrouwen kozen ervoor om het reclamebord schoon te maken. Dit deden ze met hun eigen potjes nagellakremover. Ze kwamen er uiteindelijk met een waarschuwing vanaf.

9 Reacties

Reageren
 1. erwin

  En waarom waren ze een reclamebord aan het bekladden? Wat bezielde deze dames om dat moment..? Wel sneu gedrag hoor!

 2. isabelle

  Goeie actie van de politie!

 3. Hetty

  Geweldig…bekladden en dan zelf de bekladders laten schoonmaken. Vernielen, en dan zelf de vernielers de schade laten betalen. Dit is handhaven !

 4. Joepie

  Dit vind ik nu mooi. Van beide kanten. Dingen niet groter maken dan ze zijn; en we doen of deden allemaal wel eens puberale dingen. Zo nee dan is er psychologisch gezien best iets mis met je.

 5. Fabian

  De insta van de politie wordt langzaam aan een publieke schandpaal. Fotootjes maken en plaatsen lijkt mij niet de taak van de politie. Elders wordt geroepen om een avondklok. We gaan echt terug naar de donkere middeleeuwen.

 6. Joepie

  @erwin

  Heilig boontje. Nog nooit jong geweest zeker? Alsof hier de ergste misdaad ooit begaan is. Jij zou Banksy (natuurlijk een hele andere orde, maar toch..)nog op de bon slingeren zeker?

  Overigens vind ik mensen permanent tegen hun zin, in de openbare ruimte, aan reclame blootstellen ergens ook een misdaad.

  En ja, ik heb om mijn 15e ook jolig bedoelde teksten geschreven op een wandje in de trein. De conducteur zei toen foei. Maar dat zal vast iets met mijn brave en autochtone voorkomen te maken hebben.

 7. wollie

  @fabian in de middeleeuwen had je geen klok, want onbetaalbaar.

 8. Koel Hoofd

  En die idiote activisten met een ongenuanceerde mening komen ongestraft weg me het bekladden van monumenten?
  Onze samenleving wordt steeds gekker….

 9. Bromsnor

  Hahaha, mooie actie van de politie. Lesje geleerd lijkt me.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).