Varen of surfen op nieuwe singel in Utrecht nog even niet de bedoeling Varen of surfen op nieuwe singel in Utrecht nog even niet de bedoeling

Varen of surfen op nieuwe singel in Utrecht nog even niet de bedoeling

Varen of surfen op nieuwe singel in Utrecht nog even niet de bedoeling
Het is nu officieel nog een bouwlocatie, dus varen of surfen op het nieuwe gedeelte van de singel is niet de bedoeling. Zo laat de gemeente Utrecht weten. Vanaf 12 september zijn alle recreanten welkom.

Het is nu officieel nog een bouwlocatie, dus varen of surfen op het nieuwe gedeelte van de singel is niet de bedoeling. Zo laat de gemeente Utrecht weten. Vanaf 12 september zijn alle recreanten welkom.

Tijdens een onbewaakt moment voer Jaqcues Reckers als een van de eerste onder Hoog Catharijne door. Het filmpje dat hij daarvan maakte is al ruim 11.000 keer bekeken.

Eigenlijk was dit nog niet de bedoeling, laat de gemeente weten. Maar de singel was toen nog niet afgesloten, dat gebeurde later wel toen de aannemer meerdere pontons plaatste in het water bij TivoliVredenburg.

Maar ook afgelopen week waren er surfers te zien die niet konden wachten. De gemeente Utrecht laat weten dat dit echt nog niet de bedoeling is. “Het is nog niet toegestaan om hier te varen/surfen, want het gaat hier om een bouwterrein. Er staan ook verbodsborden die dit aangeven.” Omdat de singel nog niet klaar is, zitten er nu nog risico’s aan het varen en surfen in de singel.

Nog een paar weken wachten, vanaf 12 september is de singel weer klaar en kan iedereen een rondje om de stad varen.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Sntrkls

  Waarschijnlijk werkt het zo dat hoe meer aandacht er voor is dat er niet mag worden gevaren – hoe meer mensen het lekker toch gaan proberen! Misschien iets organiseren op 12 september zodat alle kajakers/suppers er samen (Corona proof) de eerste keer mogen varen?

 2. MJPD

  @Sntrkls
  Want alles moet persé worden “georganiseerd”..?

 3. Paul

  De heren op de foto zijn aan het “suppen”: staand kanoën op een groot surfboard. “Surfen” lijkt er wel op, maar is wat anders. Wel up-to-date blijven, Gemeente Utrecht!

 4. Kadoendra

  de heer Jaqcues Reckers heeft geschiedenis geschreven in Utrecht!

 5. Rinke Doornekamp

  Kinderlijk gedrag, om aandacht vragen. Deze mensen hebben als kind te weinig aandacht gekregen zoals zoveel van die telefoonverslaafden van tegenwoordig.

 6. Bruin

  https://youtu.be/8FLP1uKe7L0

 7. Cico

  Surfen?? Wow dat zou te mooi voor woorden zijn, als er onder dat Poortgebouw een permanente hekgolf voor golfsurfers zou zijn. Gratis entertainment en er is al een tribune aangelegd.
  Een fantasie? Nee hoor, in een stadspark in Münschen is 30 jaar geleden (per ongeluk) een ideale surfsport in de rivier Eisbach aangelegd. De stroomversnelling is eindelijk gelegaliseerd als recreatieplek. Google het voor videos

 8. Marcel de Korte

  Vermoedelijk hebben de ‘Suppers’ geen flauw idee waar ze zijn.

  Volgens betweter Paul zonder Achternaam is ‘suppen staand kanoën op een groot surfboard’ Ha ha, hoe mis kun je de plank slaan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).