Veiling inventaris Museum Maluku start 1 maart | De Utrechtse Internet Courant Veiling inventaris Museum Maluku start 1 maart | De Utrechtse Internet Courant

Veiling inventaris Museum Maluku start 1 maart

Veiling inventaris Museum Maluku start 1 maart

Op 1 oktober sloot Museum Maluku in Utrecht de deuren. De accommodatie aan de Kruisstraat is inmiddels verkocht en alle roerende goederen worden vanaf 1 maart per veiling aangeboden. Het museum laat weten dat de collectie van het museum zorgvuldig opgeslagen wordt. Het zal dus voornamelijk gaan om apparatuur, huisraad en kantoorartikelen.

De inventaris van het Museum Maluku wordt ter veiling aan het publiek aangeboden door de Stichting Moluks Historisch Museum. De lijst met goederen bevat onder anderen meubilaur, computers, beamers, theaterapparatuur, een microficheapparaat, een koffieautomaat, trommels (foto) en glazen vitrinekasten.

De bovengenoemde goederen uit de inventaris worden online ter veiling aangeboden. U kunt ze nu al op de website van de veilingorganisatie bekijken. De veiling opent op 1 maart om 17.00 uur, na de kijkdag (van 10.00 tot 16.00 uur). Alle informatie over hoe het online bieden in z’n werk gaat, vindt u op de veilingsite.

Bezoekers hebben op de kijkdag ook de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs boeken aan te schaffen en verschillende artikelen uit de Museumwinkel, zoals cd’s, dvd’s, ansichtkaarten. De opbrengst van deze veiling en die van de verkoop van het pand zijn bestemd voor het onderzoek naar de wijze waarop het Molukse Erfgoed in Nederland behouden kan blijven en voor professionele opslag van de collecties.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).