Veldloop voor ambtenaren moet naar Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Veldloop voor ambtenaren moet naar Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Veldloop voor ambtenaren moet naar Utrecht

Veldloop voor ambtenaren moet naar Utrecht

Terwijl de lange adem van de gemeente het al 12 jaar vol houdt in de lobby voor de Tourstart, krijgen de ambtenaren het in 2015 nog even extra te verduren. De gemeente Utrecht zet dat jaar in gaststad te worden voor de NK Veldloop voor ambtenaren

De lange afstandssloop over onverhard terrein zal gehouden worden in hetzelfde jaar als de beoogde Tourstart in Utrecht. ”Dit evenement pas uitstekend bij de stad en haar ervaring met de vele loopevenementen die Utrecht rijk is”, aldus de burgemeester en wethouders.

Volgens het college moet het evenement Utrecht op de kaart zetten bij minimaal 4000 ambtenaren uit verschillende geledingen. Maar, in tegenstelling tot de Tourstart, die ongeveer 5 miljoen zal kosten, moet het NK Veldloop kosteloos zijn voor de gemeente volgens burgemeester en wethouders.

1 Reactie

Reageren
  1. Arend

    ”Dit evenement pas uitstekend bij de stad en haar ervaring met de vele loopevenementen die Utrecht rijk is”, aldus de burgemeester en wethouders.

    Jajaja, wie hielp ook al weer de loop op tweede paasdag om zeep? Mooi stuk ervaring.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).