Verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht legt treinverkeer plat Verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht legt treinverkeer plat

Verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht legt treinverkeer plat

Verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht legt treinverkeer plat
Verschillende hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt voor een verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht. Vanwege het incident ligt het treinverkeer op het traject stil en ook was de omgeving bij het viaduct aan de Briljantlaan afgesloten.

Verschillende hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt voor een verward persoon bij station Vaartsche Rijn in Utrecht. Vanwege het incident ligt het treinverkeer op het traject stil en ook was de omgeving bij het viaduct aan de Briljantlaan afgesloten.

Volgens een woordvoerder van de politie liep de verwarde persoon op het spoor. Uit voorzorg had de brandweer een opblaaskussen onder het viaduct gelegd. Mogelijk werd er rekening mee gehouden dat de persoon naar beneden wilde springen.

Naast de brandweer en politie waren er ook ambulances en medewerkers van ProRail aanwezig. De woordvoerder vertelde dat de verwarde persoon inmiddels is meegenomen door agenten.

Het incident trok veel bekijks van omstanders. Wegen rond de plek waar het voorval zich afspeelde zijn inmiddels vrijgegeven. Wanneer het treinverkeer weer op gang komt is niet bekend.

16 Reacties

Reageren
 1. Hetty

  Ik hoop, dat deze man de hulp krijgt, die hij nodig heeft, en niet na een paar nachten weer op straat beland. Heel veel sterkte voor deze man en alle andere betrokkenen. In ieder geval hebben de hulpdiensten en Prorail uitstekend gehandeld.

 2. Uuutje

  Zijn er nu eens cijfers bekend over de enorme toename/ explosie van “verwarde” mensen die een enorme hausse aan incidenten (vaak met fatale afloop/ dodelijke slachtoffers incluus dader) veroorzaken?

  Dit alles door recht/ rechtser/ rechtst beleid op de zwakkeren los te laten (bezuinigingen, neo-liberale-gure wind van CDA en VVD) volop gesteund door Forum en PVV en strakjes ook Ja’21.

  Daar moet je dus niet zijn als bezorgde burger.

  En we hobbelen lekker van incident. Zolang de RTL 4 middenklasse maar denk dat succes aan henzelf te wijten is en ze in hun 2 onder 1 kap denken over enorm kapitaal (en zogenaamde status) te beschikken.

 3. Kadoendra

  @Uuutje

  Neo-liberaal Mark Rutte is ook ernstig verward want hij denkt dat hij door God is gezonden en dat hij daarom een dozijn aan wetten mag overtreden om eerzame burgers die toeslagen ontvangen compleet te slopen.

 4. Koel Hoofd

  @Uuutje
  “Dit alles door recht/ rechtser/ rechtst beleid op de zwakkeren los te laten (bezuinigingen, neo-liberale-gure wind van CDA en VVD) volop gesteund door Forum en PVV en strakjes ook Ja’21. .
  Je kletst links populistisch.

  Als je echt wilt zwarte pieten: VVD, CDA, D66, PvdA, en bijzettafeltje CU, die hebben de afgelopen 30 jaar aan de sociale tafelpoten van Nederland zitten zagen onder het mom van sociaal economisch beleid. En in 2012 heeft GL zich daarbij aangesloten en het lenteakkoord ondertekend omdat de PVV dat weigerde en het kabinet liet vallen. Het Lenteakkoord met de draconische bezuinigingen omdat Brussel dat eiste. Of ben je dat voor het gemak maar even vergeten? Sindsdien lopen de wachttijden op en staan verwarde mensen op straat, en anders importeren we ze wel omdat ze zielig aan de grenzen van Europa staan.

  Ze staan er allemaal bij, kijken er allemaal naar en werken er allemaal aan mee.
  Daarom heeft Nederland nu 18 partijen (NB!) in de 2e kamer en is het land letterlijk onbestuurbaar omdat Kaag en Rutte allebei in dat torentje willen.

 5. Lombokker

  @Uutje
  In die explosie van verwarde mensen zijn asielzoekers en statushouders bovengemiddeld vaak vertegenwoordigd. Daar zijn vast een hoop verklaringen voor te geven; maar dat dit door rechtse partijen zou zijn veroorzaakt is natuurlijk complete onzin.

  De PVV is trouwens altijd tegen bezuinigingen op de zorg geweest, dus uw opmerkingen daarover slaan nergens op. Die bezuinigingen hebben we gewoon te danken aan de huidige (demissionaire) regeringscoalitie, dus VVD, CDA, D66 en Gristenunie.

 6. Kadoendra

  @Lombokker

  Verwardheid is niet iets wat alleen maar over de door u genoemde groep gaat!

 7. Koel Hoofd

  @Uuutje
  je kletstin het luchtledige.

  Brussel eiste van Nederland draconische bezuinigingen, en toen gebeurde er dit:

  “Nadat op zaterdag 21 april 2012 de Catshuisonderhandelingen waren mislukt omdat de PVV het totaalpakket niet voor haar rekening wilde nemen, voelden verscheidene partijen in de Tweede Kamer zich geroepen om het initiatief naar zich toe te trekken. […]Snel was duidelijk dat GroenLinks, D66 en ChristenUnie bereid waren om tot een bezuinigingspakket te komen. Na de val van het kabinet waren deze drie fracties meteen bij elkaar gekomen om te kijken of zij wel tot een pakket konden komen, waar VVD, CDA en PVV in zeven weken niet in waren geslaagd. Deze fracties wilden dan wel ‘pijnlijke’ bezuinigingen van het kabinet-Rutte terugdraaien. Daarnaast moet er in bepaalde zaken als duurzaamheid en natuur worden geïnvesteerd. Aanvankelijk werd geprobeerd de PvdA bij de onderhandelingen te betrekken, maar deze partij wilde niet aan de 3%-eis voldoen.

  GroenLinks, D66 en ChristenUnie besloten alleen verder te gaan, om VVD en CDA als blok een pakket aan te kunnen bieden dat aan de 3% zou voldoen.
  Op donderdag 26 april konden de eerdergenoemde partijen het eens worden over een pakket maatregelen dat ervoor zou zorgen dat het begrotingstekort voor 2013 onder de 3% zou uitkomen.
  Minister De Jager stuurde het begrotingsakkoord op 27 april 2012 naar Brussel. Europees Commissaris Olli Rehn roemde de Nederlandse begrotingstraditie.
  PvdA-leider Diederik Samsom kreeg zowel vanuit de Tweede Kamer als vanuit de eigen achterban kritiek over het feit dat hij niet aan het beraad had deelgenomen. Samsom kaatste terug dat hij wel had willen meepraten, maar buitenspel werd gezet door de andere partijen. ”

  Dus die verwarde mensen op straat, dat komt door GroenLinks, D66 en ChristenUnie die de VVD/CDA combi voor het blok, en PvdA buitenspel hebben gezet. En dat kon gebeuren omdat de PVV weigerde draconische bezuinigingen door te voeren omdat mislukte politici in Brussel dat eisten.
  Want alle slechte politici in Europa zijn sinds de jaren negentig in Brussel terecht gekomen, uitgekotst in eigen land, maar grootverdieners in Brussel.

 8. Uuutje

  @ Koel Hoofd

  Hahahahahahaaaaaaaa. Kun je nu eens uitleggen wat Groen Links hier mee te maken heeft? Je zegt werkelijk niks over zogenaamd voorgestelde bezuinigingen van Groen Links op de geestelijke gezondheidszorg. Die ideeën zijn ook niet door Groen Links gesteund. Simpel. Wat een zwetsverhaal om de schuld weer eens bij partijen neer te leggen die geen verantwoordelijkheid dragen. Dadelijk ga je ook nog de SP de schuld geven De enige partij die nog voor de onderklasse en lagere middenklasse opkomt. Groen Links heeft nog nooit in een regering gezeten overigens.

  Kijk nu eens naar de moties die de PVV sinds haar oprichting allemaal gesteund heeft qua bezuinigingen en ideologie. Stuk voor stuk tasten ze de positie van de onderklasse aan.

  Ook niet zo vreemd. Geert W. was eerst VVD-kamerlid en is alleen vanwege zijn Islamagenda de VVD uit gegaan. Voor de rest steunt hij de gewoon de VVD denkbeelden. Sterker nog Geert W. was de mentor van Mark Rutte. Beiden kunnen het ook altijd erg goed met elkaar vinden buiten de camera’s om en zijn gewoon “kennissen” van elkaar. Dat is gewoon een publiek geheim in Den Haag.

 9. Uuutje

  @ Koel Hoofd

  Het beleid in Europa wordt gewoon gemaakt door de eigen nationale ministers van de verschillende landen en niemand anders. Het is gewoon een trucje om “Brussel” de schuld te geven. Een afleidingsmanouvre van het eigen falen.

  https://op.europa.eu/webpub/com/eu-and-me/nl/HOW_DOES_THE_EU_WORK.html

 10. Kadoendra

  @Koelhoofd

  Nederland heeft vaker een begrotingstekort dan een begrotingsoverschot.

  Toen meneer Geert niet meer zijn verantwoording nam en weg liep als de grote gedoger van het kabinet CDA en de VVD moest er door een groot begrotingstekort ook bezuinigd worden.

  Meneer Geert is toen als grote gedoger opgestapt omdat partijen die grote bezuinigingen er doorheen drukken zeer vaak in het stemlokaal flink afgestraft worden en die bui zag meneer Geert zeer goed hangen en hierom is hij opgestapt als de grote gedoger.

  Meneer Geert is een zeer sluwe politicus want als de grote gedoger maakte hij deel uit van het kabinet CDA & VVD en als het hem electoraal niet uitkwam maakte hij deel uit van de oppositie.

 11. Milos

  Nederland = land van naive mensen. Groeten uit Tsjechië

 12. Milos

  Nederland = land van naive mensen. Groeten uit Tsjechië.

 13. Uuutje

  Beetje raar dat mijn links naar het daadwerkelijke stemgedrag van de PVV niet geplaatst worden. Hier nog maar een poging!

  https://sdproducties.wordpress.com/2015/12/23/wat-beloofde-en-hoe-stemde-de-pvv/

  https://hbo-kennisbank.nl/details/sharekit_fontys:oai:surfsharekit.nl:208efee2-7081-45d2-8270-3caf9cd8c63d

  https://www.doorbraak.eu/sp-of-pvv-wie-komt-er-voor-ons-op/

 14. Pee

  @Koel Hoofd
  @Lombokker

  Zo is het.

 15. Pee

  @Kadoendra
  “Verwardheid is niet iets wat alleen maar over de door u genoemde groep gaat!”
  Dat is wel door de genoemde groep erger geworden dat valt gewoon niet te ontkennen.

 16. Kadoendra

  @Uuutje 30/6/2021 – 12:31

  Het gemiddelde stemvee van meneer Geert weet eigenlijk helemaal niet wat hij en zijn nep partij (bestaat slechts uit 1 lid) nu eigenlijk allemaal doet in de Tweede Kamer en Eerste Kamer.

  Een beetje gillen over de Islam en over de buitenlanders door meneer Geert is al voldoende om flink wat stemvee binnen te halen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).