Vijf jongeren opgepakt in Vleuterweide | De Utrechtse Internet Courant Vijf jongeren opgepakt in Vleuterweide | De Utrechtse Internet Courant

Vijf jongeren opgepakt in Vleuterweide

Vijf jongeren opgepakt in Vleuterweide
Vijf jongeren zijn zaterdagnacht gearresteerd bij de jongeren ontmoetingsplek aan de Burchtwal in Vleuterweide. Dat meldt de politie via Twitter.

Vijf jongeren zijn zaterdagnacht gearresteerd bij de jongeren ontmoetingsplek aan de Burchtwal in Vleuterweide. Dat meldt de politie via Twitter.

De vijf maakten deel uit van een groep van 25 jongeren die overlast veroorzaakten, baldadig waren en een bende achterlieten. Agenten moesten de wapenstok gebruiken om de overlast te beëindigen.

5 Reacties

Reageren
 1. anna

  Geloof niet in het rechtssysteem, die komen er met 5 uur taakstraf vanaf en gaan dan lekker weer door met rellen.

 2. Roel Foeliefoel

  Verstopt onder je capuchon, met een sjaal voor je gezicht, nooit alleen natuurlijk maar altijd in een groep, lekker stoer doen en slopen maar! Eerst hadden we ‘holidayrap’ nu hebben we ‘hooliganrap’ . Heerlijk dat lekkere weer en langere licht ook!

 3. Sjaak

  @anna: heb je een alternatief? Doe je ook iets hieraan? Of roeptoeter je gewoon lekker met je gele hesje..?!

 4. Hadjememaar

  Zo’n wapenstok is geen geintje hoor. Baldadige en provocerende jeugd is van alle tijden, maar dat moet niet uit de hand lopen. Ik ben blij dat de politie niet bang is om op te treden als dat nodig is.

 5. Louise

  Deze lokatie (schoolplein Amadeus-lyceum en omgeving), is helaas een hotspot voor overlastgevende jongerengroepen, vooral in voorjaar en zomer, vaak ook zeer jonge allochtone kinderen (waar zijn die ouders???). Ik heb zelf zaterdagavond de politie niet gebeld omdat ik dacht dat er toch niemand zou komen; ben heel erg blij dat er eindelijk eens opgetreden is door de politie. Echt een oplossing is dit niet, de politie zou sowieso veel vaker daar moeten gaan kijken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).