Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken bij de Balijelaan in Utrecht Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken bij de Balijelaan in Utrecht

Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken bij de Balijelaan in Utrecht

Voor de derde keer in een week tijd jonge vrouw neergestoken bij de Balijelaan in Utrecht
Op de Balijelaan in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een jonge vrouw neergestoken. Het 20-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is de derde keer in een week tijd dat een jonge vrouw in deze omgeving slachtoffer wordt van een steekpartij.

Op de Balijelaan in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een jonge vrouw neergestoken. Het 20-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is de derde keer in een week tijd dat een jonge vrouw in deze omgeving slachtoffer wordt van een steekpartij.

Op woensdag 27 september en zaterdag 30 september werden op de Balijelaan twee vrouwen van 23 het slachtoffer van steekincidenten. Dat gebeurde respectievelijk om iets voor middernacht en om 02.25 uur. Het steekincident van afgelopen nacht was kort na middernacht op de Balijebrug en is dus het derde incident in die omgeving in een week tijd.

Op de vraag of er mogelijk veiligheidsmaatregelen genomen worden, antwoordt een woordvoerder van de politie dat het onderzoek nog loopt en dat daar meer informatie uit naar voren moet komen. Hierbij wordt ook gekeken of er mogelijk een verband is tussen de drie incidenten.

12 Reacties

Reageren
 1. Theo

  Een serie berovingen in het Maximapark, een serie overvallen op tankstations, een serie bomaanslagen op voordeuren en nu weer een serie neergestoken vrouwen. Nee, Utrecht wordt er echt leuker op…

 2. Hetty

  Beter niet laat in de avond en nacht daar in de buurt rondfietsen, totdat de dader/daders gepakt zijn, en veilig achter slot en grendel zitten, hopelijk voor lange tijd. Aantal mobiele camera s plaatsen. Hopelijk vinden ze de dader/daders snel. Heel veel sterkte voor de drie slachtoffers gewenst.

 3. Koel Hoofd

  Al 3 (NB!!!) vrouwen neergestoken..
  Wat is dit voor gekkenhuis aan het worden?

 4. Balthasar

  Wat te vinden van een lokagente inzetten; heb je die steker op heterdaad

 5. Bosman

  Ik mag hopen dat er NU maatregelen genomen worden en niet pas na afronding van een onderzoek! Camera’s is niet voldoende als er al 3 vrouwen slachtoffer zijn geworden in een week.Er moet voorkomen worden dat er een 4e belaagd wordt in die buurt. Hebben onze lokale bestuurders hier al uitspraken over gedaan?

 6. Bernhard

  Het wordt steeds gezelliger in Utrecht.

 7. Peter Utreg

  Wat een hysterie hier. Laat de politie haar werk doen. En Utrecht is er de laatste jaren inderdaad VEEL LEUKER op geworden. Vervelende incidenten zijn er nou eenmaal en zijn er ook altijd geweest.

 8. IBB

  Ik vind het letterlijk verschrikkelijk triest… en hoe dan?
  Wat gaat het in 1 keer hard achteruit… ik kom s’avonds de deur niet meer uit.
  Het is niet alleen dat er was ook een auto op de rijnlaan in de brand gestoken 4 jongens voor gevaarlijke incidenten opgepakt.🤬
  Hoe kan het zo uit de hand lopen🫣

 9. Pling

  wat een paniek!

  Gewoon een beetje opletten en gezond verstand gebruiken is heel normaal in een grotere stad. Dat je tegenwoordig alles meekrijgt de hele dag door betekent niet dat het nu slechter gaat dan 20jr geleden.

 10. Sj

  @peter utreg: welke politie?
  Nog een agent gezien lately?

 11. Flipje tiel

  @peter paling, je doet er wel luchtig over, totdat jouw vriendin/zuster/moeder het slachtoffer is. En sorry ook een vrouw mag om middernacht ongehinderd over de hoofdwegen van een stad fietsen

 12. Eva

  Incidenten? Doe maar luchtig over in het gezicht gestoken worden. Gewoon goed uitkijken? Hoe doe je dat precies tegen een vent met een mes die het op vrouwen gemunt heeft?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).