Voorpremière ‘Nijntje de film’ in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Voorpremière ‘Nijntje de film’ in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Voorpremière ‘Nijntje de film’ in Utrecht

Voorpremière ‘Nijntje de film’ in Utrecht

Nijntje heeft nu eindelijk haar eigen bioscoopavontuur. Er is maar één stad waar de voorpremière kan plaatsvinden en dat is natuurlijk de stad van geestelijk vader Dick Bruna; Utrecht.

De voorpremière (klik op deze link voor een trailer) van de film over het populairste konijntje van Nederland is op zaterdag 26 januari in de Wolff City Bioscoop aan de Voorstraat. De inloop is vanaf 14.00 uur en natuurlijk is Nijntje daar ook bij aanwezig.

Folder

In een speciaal voor deze unieke gebeurtenis ontwikkelde Nijntje folder, staat alle belangrijke informatie over het beroemde konijntje en haar band met de Domstad. De folder, een coproductie tussen het Dick Bruna huis, Wolff City Bioscoop en Utrecht Marketing, wordt vanaf aanstaande woensdag verspreid over 75 Utrecht Information Points; zuilen met folders en informatie over de stad.

Nijntje en Utrecht

Nijntje is ontstaan uit een creatie van Dick Bruna. Sinds 2006 heeft Nijntje pal tegenover het Centraal Museum een eigen onderkomen in het Dick Bruna huis. De collectie bestaat uit meer dan zevenduizend werken, waaronder kinderboeken, boekomslagen en affiche-ontwerpen.

En wie het VVV Utrecht Info Center onderaan de Domtoren bezoekt, vindt daar middenin de winkel een uniek Nijntje huisje, compleet met tuintje.

1 Reactie

Reageren
  1. Rob van Doesburg

    Waar is die trailer nu?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).