Vrachtwagen gekanteld op A27 bij Bilthoven richting Utrecht; weg vanaf 11.00 uur helemaal dicht Vrachtwagen gekanteld op A27 bij Bilthoven richting Utrecht; weg vanaf 11.00 uur helemaal dicht

Vrachtwagen gekanteld op A27 bij Bilthoven richting Utrecht; weg vanaf 11.00 uur helemaal dicht

Vrachtwagen gekanteld op A27 bij Bilthoven richting Utrecht; weg vanaf 11.00 uur helemaal dicht
Beeld: Rijkswaterstaat
Op de A27 richting Utrecht is bij Bilthoven een vrachtwagen met potgrond gekanteld. De weg gaat om 11.00 uur vanaf knooppunt Eemnes een paar uur dicht voor bergingswerkzaamheden. Om 14.45 uur moet de weg weer vrij zijn.

Op de A27 richting Utrecht is bij Bilthoven een vrachtwagen met potgrond gekanteld. De weg gaat om 11.00 uur vanaf knooppunt Eemnes een paar uur dicht voor bergingswerkzaamheden. Om 14.45 uur moet de weg weer vrij zijn.

De vrachtwagen kantelde rond 7.30 uur. Bij het ongeluk raakte de vangrail beschadigd en de vrachtwagen moet geborgen worden. Momenteel is één rijstrook dicht, wat zorgt voor flinke vertraging. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers die van Almere richting Utrecht rijden om om te rijden via de A1, A9 en A2.

Om 11.00 uur gaat de weg vanaf knooppunt Eemnes helemaal dicht voor de bergingswerkzaamheden. Verkeer wordt dan vanaf knooppunt Eemnes omgeleid via de A1 en de A28.


Wil jij DUIC steunen en een set ansichtkaarten ontvangen met de beste foto’s uit het boek DUIC in 2021? Voor 7,95 euro krijg je twaalf kaarten, van elke maand in 2021 één ansichtkaart. Met de aanschaf van de kaarten heb je niet alleen een herinnering aan 2021 – om op te hangen, te bewaren of te versturen – maar steun je ook de lokale journalistiek in Utrecht.

13 Reacties

Reageren
 1. kilometervreter

  Die kopregel is onduidelijk. “A27 richting Utrecht” kan zowel noordelijke (vanuit Breda) als zuidelijke (vanuit Almere) rijrichting zijn.

 2. EB

  En hoe gaat het met de chauffeur?

 3. simplyEd

  km vreter, bij Bilthoven richting Utrecht! Anders zou het zijn bij Bilthoven richting Almere. Snappie???

 4. PeterH

  De chauffeur is niet gewond geraakt. De staat van de cabine deed erger vrezen. Waarschijnlijk zijn gordel om gehad.
  Met vriendelijke groet,
  PeterH

 5. Hans

  Weet iemand wat in verreweg de meeste gevallen de oorzaak kan zijn van het kantelen van vrachtwagens?

 6. Rob H.

  Mijn trein reed gewoon…

 7. Rob H.

  @hans: automobilisten die geen rekening houden met de remweg en de wendbaarheid van een vrachtwagen.

 8. Charles

  Moderne vrachtwagens zitten vol met elektronica die van alles registreren dus laten we hopen dat de politie wat vind of zijn al die gegevens privé……..

 9. JdV

  @rob h: nu nog terug zien te komen. De NS meldt dat van en naar Utrecht Centraal minder treinen rijden vanwege de inzet van hulpdiensten. Wat precies de impact op het treinverkeer is, is niet duidelijk.
  Trouwens wel chique dat u naast de koninklijke familie over een eigen trein beschikt aangezien u het over MIJN trein heeft. Zie je niet veel in NL, mensen met een eigen trein.

 10. Ciska

  #Hans, volgens mij net nog even een afslag willen halen. Althans daar leek het hier heel erg op (ik reed – gelukkig – van Utrecht via Bilthoven :-)) – Almere

 11. Koel Hoofd

  @Hans
  scharen

 12. Scherpschutter

  @Rob H

  Vanochtend wel ja…Ben je intussen al thuis Rob? LOL

 13. Rob H.

  Geen centje pijn. Station Utrecht heeft meerdere sporen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).