Vrouw overleden na ongeval Biltsestraatweg; automobilist doorgereden | De Utrechtse Internet Courant Vrouw overleden na ongeval Biltsestraatweg; automobilist doorgereden | De Utrechtse Internet Courant

Vrouw overleden na ongeval Biltsestraatweg; automobilist doorgereden

Vrouw overleden na ongeval Biltsestraatweg; automobilist doorgereden
Een vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen na een ongeval op de Biltsestraatweg. Een automobilist die erbij betrokken was is na het ongeluk doorgereden.

Een vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen na een ongeval op de Biltsestraatweg. Een automobilist die erbij betrokken was is na het ongeluk doorgereden.

Rond 04.20 uur werd een vrouw op de Biltsestraatweg door getuigen gevonden. Zij alarmeerden direct de politie en probeerden de vrouw te reanimeren. Een ambulance kwam, maar de vrouw overleed aan haar verwondingen.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk is aangereden door een automobilist in een grijs-groene Renault Scénic , die doorreed zonder hulp te verlenen. De politie is op zoek naar hem of haar. De auto is tijdens de aanrijding beschadigd aan de rechtervoorzijde.

Agenten zijn op zoek gegaan naar de automobilist, maar deze is nog niet gevonden. Via Burgernet zijn er meerdere oproepen uitgedaan en vandaag vliegt een politiehelikopter om overzichtsfoto’s van de plaats van de aanrijding te maken.

12 Reacties

Reageren
 1. Wouter

  Wat naar. Sterkte aan de nabestaanden en ik hoop dat de dader zich snel meldt dan wel gevonden wordt.

 2. Josse de Voogd

  Vreselijk dit. Die weg is doodeng en naar. Verbazingwekkend dat dit nog een provinciale 80 weg is geen bebouwde kom weg. Met zoveel drukte, inritten en oversteekplaatsen kun je dit gewoon als stad beschouwen. De stad rukt op, veilige inrichting moet meegroeien.

 3. Willem

  Probeer hem / haar te vinden en levenslang geven, zodat het aso gedrag eindelijk eens een keer verdwijnt. Laat ze maar eens voelen hoe het is om iemand dood te rijden en weg rijden zonder het slachtoffer te helpen.

 4. bee

  als ze hem/haar vinden zakt je broek weer op je enkels als deze uiteindelijk bij de rechter de straf te horen krijgt.
  als je iemand aanrijd dan moet je eerste hulp verlenen en op de plaats van het ongeluk blijven.
  ook al zal je een slok ophebben je blijft op de plaats van het ongeluk,die verantwoordelijkheid moet je nemen want je neemt ook het risico om beschonken achter het tuur te kruipen,mocht er drank in het spel zijn.

 5. Utrechter

  @Josse
  Helemaal eens en daar is ironisch genoeg laatst weer veel over in het nieuws geweest. Het kruispunt met de Archimedeslaan is ook het meest onveilige kruispunt van de provincie. Terug naar 60 en flitspalen ofzo.

  Verder moet die automobilist natuurlijk een passende straf krijgen. Iets van 25 jaar eenzame opsluiting ofzo. Ben benieuwd of het meer dan een taakstrafje wordt…

 6. Pim

  Vind deze beest en laat hem/haar alles betalen voor het verlies van het slachtoffer aan de nabestaanden . Hierbij bedoel ik gemaakte kosten politie – ambulance ,begrafenis en de nasleep van de nabestaande

 7. Peet

  Vreselijk,,sterkte voor de nabestaanden
  En wil de persoon die nu weet dat er iemand is doodgereden,,,zich melden bij de politie
  Of zit je thuis af te wachten in de hoop dat je onvindbaar blijft?
  Toon mensenlijkheid karakter
  Melden!!!

 8. Luuk Upuuk

  @ Jesse, de Biltsestraatweg is het stuk tussen Berekuil en A27-viaduct, dat is geen bebouwde kom meer!

 9. Lombokker

  Schofterig. Als de automibolist was gestopt en de hulpdiensten had gewaarschuwd, dan had die vrouw nu nog in leven kunnen zijn.

 10. [email protected]

  Dit is een verschrikkelijk drama, kan mij voorstellen dat je enorm schrikt, maar je komt toch bij je zinnen en neemt je verantwoordelijkheid als bestuurder, ik ga er niet van uit dat dit opzettelijk gebeurd is.
  Mijn medeleven naar de nabestaanden van het slachtoffer.

 11. w

  die gaat zich pas melden als hetgeen waar ie onder invloed van was, uit zijn/haar bloed is…

 12. Chantal

  Voorop gesteld dat ik het vreselijk vind en schofterig dat de automobilist is doorgereden toch een paar vragen.
  Hoezo aangereden?
  Liep ze op de provinciale weg?
  Of liep ze op de b-weg? Was daar een voetpad?
  Stak ze plotseling de weg over?
  Zat ze op de fiets?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).