Vrouw uit het niets in het gezicht geslagen in centrum Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Vrouw uit het niets in het gezicht geslagen in centrum Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Vrouw uit het niets in het gezicht geslagen in centrum Utrecht

Vrouw uit het niets in het gezicht geslagen in centrum Utrecht
Een vrouw is zaterdagavond in het centrum van Utrecht in haar gezicht geslagen. De politie heeft een 23-jarige verdachte gearresteerd.

Een vrouw is zaterdagavond in het centrum van Utrecht in haar gezicht geslagen. De politie heeft een 23-jarige verdachte gearresteerd.

Het incident gebeurde rond 22.05 uur in de Loeff Berchmakerstraat in de binnenstad van Utrecht. Volgens de politie kreeg het slachtoffer vanuit het niets klappen in haar gezicht.

Omstanders schoten de vrouw direct te hulp en agenten konden even later de verdachte arresteren. De politie is nu op zoek naar getuigen, waaronder de omstanders die het slachtoffer hielpen.

10 Reacties

Reageren
 1. Katja

  Er verandert niets…

 2. Berend

  En dan vraagt de politie, heb je gezien dat de dader het slachtoffer in het gezicht sloeg. En dan moet je in alle eerlijkheid bekennen dat je alleen een persoon bij het slachtoffer vandaan zag wegrennen. En dan zijn er dus geen getuigen van het gebeuren. Dan kan er blijkbaar ook wat anders zijn gebeurd…

 3. Wim Vreeswijk

  Er ontstaat steeds meer agressie door het beleid van Rutte !

 4. Pieter

  hangry?

 5. JdV

  Als ie wegrende bij het slachtoffer hebben beide partijen geen 1,5 meter afstand gehouden en krijgen ze een boete van 390 euro pp.

 6. Koel Hoofd

  “Uit het niets” een vrouw in het gezicht geslagen?
  Mensen (ook verwarde personen) hebben toch echt een aanleiding nodig om tot dergelijke absurde agressie over te gaan.
  Er is een arrestant maar die zegt kennelijk A, en het slachtoffer zegt B, en de politie weet het niet dus zoekt getuigen.
  Hangt de stad niet vol camera’s?

 7. Rinke Doornekamp

  @ Wim Vreeswijk, Dit heeft natuurlijk niks met Rutte te maken! Dat is stemmingmakerij, als men zijn gezond verstand gebruikt komt het misschien nog goed. Met loze kreten los je niks op.

 8. Ellen

  @Koel hoofd, ik ben getuige geweest van een vergelijkbaar incident in Utrecht. En daar kwam het ook uit het niets. De verdachte was een psychiatrisch patiënt die dat vaker deed.

 9. Pee

  De figuren die dit soort dingen doen zijn zo verward dat ze toch wel weten wie ze aanvallen.
  En ook eens zo verward dat ze wel weten dat ze naar hun daad moeten vluchten.

 10. Joas

  @ ellen

  Er lopen zo veel van dit soort gevallen en incidenten rond in Utrecht dat het dweilen met de kraan open is. Helaas voelen de instellingen zich buiten hun deuren niet geroepen iets te ondernemen.

  Letterlijk gesprek aan de telefoon was “moet je maar niet in een grote stad gaan wonen” en ja, ach, Willempje doet wel eens wat”.

  Juist door het veel te losse en soepele beleid van deze instellingen, die vanuit zichzelf vinden dat ze maar geheel midden Nederland en een deel van het zuiden en noorden moeten bedienen, werkt Utrecht als een giga magneet op loslopende gevallen die eigenlijk door hun ‘eigen’ gemeentes geholpen zouden moeten worden.

  Bedenk wel dat we hier met zwaar onberekenbare, psychische gevallen, met daarbovenop nog vaak een dubbele verslaving hebben te maken, die niet door politie en justitie aangepakt wensen te worden, want te veel rondslomp voor marginale strafjes. Echter zijn dit wel de gevallen die aanrandingen en verkrachtingen, overvallen, gevallen van zware mishandelingen op hun naam hebben staan, soms met de dood en in ieder geval vaak psychische verminking voor het leven tot gevolg.

  Bedenk ook dat deze groep de cliëntele is van de straatdealertjes, met opgevoerde auto’s, die Utrecht onveilig maken en dat dit Utrecht (en Nederland) letterlijk onveilig maakt (internationaal opererende drugsbendes) en het doet de stad verloederen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).