Vuurzee verwoest drie bij woning geparkeerde auto’s in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant Vuurzee verwoest drie bij woning geparkeerde auto’s in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant

Vuurzee verwoest drie bij woning geparkeerde auto’s in Leidsche Rijn

Vuurzee verwoest drie bij woning geparkeerde auto’s in Leidsche Rijn
Een autobrand in Utrecht. Archiefbeeld DUIC / Robert Oosterbroek
Drie vlak bij een woning in Leidsche Rijn geparkeerde auto’s zijn in de nacht van zaterdag op zondag verwoest door brand. 

Drie vlak bij een woning in Leidsche Rijn geparkeerde auto’s zijn in de nacht van zaterdag op zondag verwoest door brand. 

De brand aan de Lavendelstraat werd even voor twee uur ‘s nachts opgemerkt. Hoewel de brandweer de brand snel onder controle had, kon niet worden voorkomen dat drie auto’s ten prooi vielen aan de vlammen.

Het nabijgelegen huis liep door de brand rookschade op, ook barstte één van de ruiten. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onduidelijk, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De autowrakken zijn opgehaald door een berger.

5 Reacties

Reageren
 1. A. Mekking

  Als alle media stoppen met berichtgeving over de autobranden gaat misschien de lol eraf om er mee door te gaan

 2. Lombokker

  Daarmee staat de teller voor dit jaar op 39 auto’s.

 3. Wim Vreeswijk

  Niet alleen in Kanaleneiland branden er auto’s af, maar ook in Leidsche Rijn. Hoe zit het met de tipgevers?

 4. Lombokker

  @ A.Mekking:
  Vorig jaar is er ruim een half jaar ‘mediastilte’ geweest omtrent autobranden. Dat maakte niets uit, ze gingen net zo hard door. Op websites met P2000 meldingen zijn ze namelijk wel te vinden, en daar zullen de betrokkenen ongetwijfeld van op de hoogte zijn.

 5. Berend

  Gaat nog wel even door, net als de onlusten in Transwijk/Kanaleneiland.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).