Warm weer verwacht voor zomers evenement Utrecht Drijft | De Utrechtse Internet Courant Warm weer verwacht voor zomers evenement Utrecht Drijft | De Utrechtse Internet Courant

Warm weer verwacht voor zomers evenement Utrecht Drijft

Warm weer verwacht voor zomers evenement Utrecht Drijft
Sfeerfoto evenement Utrecht Drijft.
De tweede editie van Utrecht Drijft is aanstaande zaterdag is de Veilinghaven in Utrecht. Het weerbericht geeft voorlopig temperaturen van rond de 30 graden aan.

De tweede editie van Utrecht Drijft is aanstaande zaterdag is de Veilinghaven in Utrecht. Het weerbericht geeft voorlopig temperaturen van rond de 30 graden aan.

“Het draaiboek ligt klaar, de line up is rond en de weerberichten zien er veelbelovend uit, dus wij zijn er klaar voor!” aldus Thibaud van der Steen van Nederland Drijft. Het evenement ontstond na de Rubberboot Missie, waarbij deelnemers over de Utrechtse grachten door de stad trokken. Dat evenement werd echter te groot.

Er zijn bij de tweede editie zaterdag weer verschillende podia met live muziek en een drijvende bar in het water. De twee podia op het water worden gehost door Het Lievelingsfeestje van je Zusje en Moove XXL. Beide nemen diverse artiesten mee aan boord. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

6 Reacties

Reageren
 1. Mo

  en botulisme melding van gemeente?? al iets meegdaan?

 2. buurtbewoner

  voor iedere deelnemer: ruim je zooi erna op!!!!!

 3. Koel Hoofd

  De grachten zijn vergeven van de ratten….

 4. Herman

  Leuk perfect weer om met z’n allen lekker te dobberen. Zal prachtige plaatjes opleveren van al die kleurige bootjes in de zon!

  Op de achtergrond zullen vast wel paar azijn nippende toeschouwers te zien zijn 🙂

 5. MJPD

  @Herman
  Uw eerste zin was alleen bedoeld om de tweede te kunnen plaatsen. Wie nipt hier dus azijn?

 6. Herman

  @MJPD, startcursus sociaal media van de LOI gevolgd en nu met eerste huiswerkopdracht bezig.
  Denk dat je zelf mogelijk een van de azijn nippers zou kunnen zijn?
  Ik vind dit een hartstikke leuk evenement, kan oprecht genieten van de kleurige chaos.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).