Waterproblemen op station Utrecht Centraal: geen koffie en waterballet | De Utrechtse Internet Courant Waterproblemen op station Utrecht Centraal: geen koffie en waterballet | De Utrechtse Internet Courant

Waterproblemen op station Utrecht Centraal: geen koffie en waterballet

Waterproblemen op station Utrecht Centraal: geen koffie en waterballet
Archieffoto Utrecht Centraal. Foto: Robert Oosterbroek / DUIC
Een gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op station Utrecht Centraal. Verschillende horecazaken hebben geen water en de gesprongen waterleiding zorgt voor een waterballet en ijsbaan op het perron.

Een gesprongen waterleiding zorgt voor problemen op station Utrecht Centraal. Verschillende horecazaken hebben geen water en de gesprongen waterleiding zorgt voor een waterballet en ijsbaan op het perron.

De waterleiding voorziet sommige horecazaken op het station van water, maar de leiding is gesprongen. Het weggelopen water is ondertussen bevroren, een deel van perron 18/19 is afgesloten. Het treinverkeer heeft er overigens weinig last van.

6 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Tja, wateroverlast op HC/CS. Bijna een wekelijks event tegenwoordig. Danwel doordat daken lek zijn, danwel doordat leidingen niet doen wat ze moeten doen.

 2. sjaak

  Die lekkages lijken wel structureel. Vorige week ook al, en de week daarvoor ook al. Niks met bevriezen van waterleidingen te maken, wel met slecht afgeleverd werk.

 3. Teunis

  Als een gemiddelde nieuwbouwwoning al met 20 gebreken wordt opgeleverd, hoeveel zullen dat er dan bij een nieuwbouwstation wezen?

 4. Frits

  Horrorwinter… niet te geloven, is het een keer lekker winterweer is het gelijk “horrorwinter”.

  Als het straks 25 graden in de zomer is, is het dan een “horrorzomer”?

 5. Pieter

  Er wordt toch zo goed gebouwd door de frauduleuze en corrupte vastgoedsector…….maar maar maar.

  Alle vakmensen die naar de bouw van het nieuwe Utrecht Centraal en het nieuwe Hoog Catherijne hebben staan kijken stonden hoofdschudden te huilen, zo slecht is er gebouwd.

  Alles wat niet past hangt met purschuim aan elkaar en er zijn wat mooie geveltjes tegen aangeplakt, zodat je niet meer kan zien hoe beroerd het allemaal gebouwd is.

  Maar ja, eerlijk is eerlijk, Utrecht is een stad waarin de corrupte vastgoedesctor het voor het zeggen heeft (en die de politiek volledig zijn zak heeft), dan krijg je als stad ook uiteindelijk een stadsbeeld dat je verdient.

 6. Utrechter

  @Teunis:
  Ik mag hopen dat het station nog niet formeel is opgeleverd, danwel dat de oplevering goedgekeurd zou zijn. Het wemelt er van de losse bedrading en ontbrekende afwerking, met name in de trappengangen en tunnels…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).