Week lang geen treinen van Utrecht naar Gouda, Den Haag en Rotterdam | De Utrechtse Internet Courant Week lang geen treinen van Utrecht naar Gouda, Den Haag en Rotterdam | De Utrechtse Internet Courant

Week lang geen treinen van Utrecht naar Gouda, Den Haag en Rotterdam

Week lang geen treinen van Utrecht naar Gouda, Den Haag en Rotterdam
De komende week is er geen rechtstreeks treinverkeer mogelijk tussen Utrecht en steden als Gouda, Den Haag en Rotterdam. ProRail is namelijk bezig met werkzaamheden aan het spoor.

De komende week is er geen rechtstreeks treinverkeer mogelijk tussen Utrecht en steden als Gouda, Den Haag en Rotterdam. ProRail is namelijk bezig met werkzaamheden aan het spoor.

Reizigers die vanaf Utrecht willen reizen richting Gouda moeten rekening houden met extra reistijd. Mensen kunnen gebruikmaken van busvervoer of moeten omrijden met de trein. Reizigers naar Rotterdam kunnen bijvoorbeeld omreizen via Amsterdam Schiphol en richting Den Haag via Leiden. Tussen Woerden en Gouda rijden er bussen.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 30 juli tot en met maandag 6 augustus. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van een kwartier tot drie kwartier.

4 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Waar zouden we zijn zonder de trein? In ieder geval niet in Gouda, Den Haag en Rotterdam. Als alternatief kan ik de prachtige A12 aanbevelen. Mooi asfalt en lekker rustig nu het vakantietijd is. Na 3 weken wil je echt nooit meer in een overvolle trein met stinkende passagiers die hard aan het bellen zijn.

 2. Trein is fijn

  @JdV U bent kennelijk al een tijdje niet meer met de trein geweest. Ik reis dagelijks voor m’n werk, en daarnaast ook nog privé, met de trein. Zowel binnen als buiten de spits dus. De coupé’s zijn altijd schoon en heerlijk koel. Laatst, op een van de heetste dagen, werd een deel van de trein ontkoppeld omdat de airco daar stuk was, en ze het alleen verantwoord vonden om mensen gekoeld te vervoeren. En geen zorgen over hard bellende passagiers: er zijn (genoeg) stiltecoupé’s, en de meeste treinreizigers zitten sowieso in stilte, met oortjes in, op hun telefoon. Misschien niet gezellig, maar qua geluid wel uiterst comfortabel.
  Qua stinkend: check uw bovenlip – misschien ligt het daaraan. 😉

 3. pietje

  @JdV

  Tja, het spoor moet toch onderhouden of vernieuwd worden. Liever in de vakantie dan straks tijdens de drukke spitsen in september.

  Als er geen onderhoud gepleegd wordt bent u de eerste die klaagt. Over files klaagt u ook, terwijl u zelf overduidelijk 1 van de oorzaken bent. U verkiest zelf om met de auto te gaan, net zoals die tienduizenden anderen. Dan krijg je file.

  Gelukkig kunt u met de trein omreizen. Doet u dast met de auto, staat u daar weer in de file.

 4. Martin

  @jdv en maar lekker het milieu verpesten, allemaal in je eigen autootje.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).