Week lang lichtshow te zien op Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Week lang lichtshow te zien op Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Week lang lichtshow te zien op Stationsplein in Utrecht

Week lang lichtshow te zien op Stationsplein in Utrecht
Een week lang is er elke avond een lichtshow te zien op het Stationsplein georganiseerd door VodafoneZiggo. Het bedrijf opent woensdagavond officieel het nieuwe centrale kantoor in Utrecht en dat wordt gevierd.

Een week lang is er elke avond een lichtshow te zien op het Stationsplein georganiseerd door VodafoneZiggo. Het bedrijf opent woensdagavond officieel het nieuwe centrale kantoor in Utrecht en dat wordt gevierd.

Met de lichtshow wil VodafoneZiggo de komst van het nieuwe centrale kantoor in Utrecht markeren en het onzichtbare zichtbaar maken. “We hebben de ambitie om digitale koploper te zijn. Daarvoor bouwen we aan het netwerk van de toekomst, beginnend in Utrecht”, aldus CEO Jeroen Hoencamp. “Al die connecties zitten in de lucht of onder de grond en zijn dus veelal onzichtbaar.”

De lichtshow ‘Connections’ is van woensdag 21 tot en met dinsdag 27 november te zien op het Stationsplein. Elke avond tussen 18.00 uur en 23.00 uur wordt de show drie keer per uur getoond.

Vier kantoren
Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was het bedrijf op zoek naar een centraal gelegen plek. Medewerkers zaten eerder nog verspreid over vier kantoren in Amsterdam en Utrecht. Vanaf oktober 2018 werken ruim 1600 medewerkers van het bedrijf in het pand in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. @UtrechtseSjoerd

  Apart dat de gemeente toestemming gegeven heeft voor dit reclamefeestje. Het plein is nu zo onveilig gemaakt dat er op meerdere plekken pleinwachten staan en overal borden met “pas op!”.

 2. henk

  @ Sjoerd. Idd, voor het werk ben ik nu in Afghanistan, maar als ik dat plein zo zie, nou nou nou, ik ben blij dat ik niet in Utrecht ben. Levensgevaarlijk.

 3. herman

  Leuk hoor zo’n cadeautje aan ons allemaal!

  Ziggo kan ook iets alleen voor zichzelf doen, maar kiest ervoor het feest te delen, en dit is echt geen goedkoop feestje!

  Ik ga zeker kijken.

  @Sjoerd, op het plein zit tegenwoordig ook een AH, kun je lekker flesje azijn kopen.

 4. Harry

  Het woord lichtshow is duidelijk aan inflatie onderhevig. Voor dat je dat woord in de mond neemt adviseer ik eerst naar Gent af te reizen om te leren wat onder het begrip lichtshow wordt verstaan. Een paar bakken licht met kerstlichtjes en ordinaire reclame heeft daar NIETS mee te maken.

 5. Massegast

  Heel irritant dat de gemeente toestemming heeft verleend om over het superdrukke Stationsplein kabelgoten te leggen. En voor dat verdere gedoe met lawaai en licht. Een kennis van me (80+) is door die kabelgoten op haar muil gegaan. Kon meteen door naar het ziekenhuis. Heb meteen de gemeente gebeld en een dag later stonden er waarschuwingsborden. Als houtje – touwtje oplossing. Ik vraag me trouwens al een tijdje af of een gemeente de openbare ruimte voor privé-activiteiten ter beschikking mag stellen. Ik mag met mijn eigendom ook niet alles uitvreten. En de gemeente verleent hier toestemming aan de….gemeente. Lekker makkelijk. Helemaal als het je aan gezond verstand ontbreekt om belangen zorgvuldig af te wegen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).