Weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven Weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven

Weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven

Weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven
Bron: Instagramaccount Wijkagenten Hoograven
De politie heeft zaterdag weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven. Vorig weekend werd een soortgelijk model ook al meegenomen door agenten.

De politie heeft zaterdag weer een crossmotor in beslag genomen in de Utrechtse wijk Hoograven. Vorig weekend werd een soortgelijk model ook al meegenomen door agenten.

Ook dit keer ervaarden buurtbewoners overlast van het geluid van de crossmotor. Nadat iemand uit de omgeving van ’t Goylaan een melding had gemaakt kwamen agenten poolshoogte nemen. Ze troffen een crossmotor aan die niet op de openbare weg mocht rijden en namen het voertuig in beslag.

“De jongeren lijken hardleers als het hierom gaat. Crossen mag op een crossbaan en niet op de openbare weg. Doe het niet, denk aan je eigen veiligheid en die van een ander”, schrijft de politie op sociale media.

Vorig weekend nam de politie ook al een crossmotor in beslag in Hoograven. Ook deze motor mocht niet op de openbare weg rijden.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Thuisblijver

  Omgeving Amsterdamsestraatweg ook: gele quad, met twee zwarte brommertjes in het kielzog (als een soort mugjes), elke 100 meter een paar overtredingen. Heel zenuwachtig en onregelmatig aan de gashendel draaien (Parkinson waarschijnlijk, opgelopen van de benzinedampen).
  Wacht, deze heeft wel een nummerbord, dus legaal op de weg. Dus die uitlaat zal wel APK goedgekeurd zijn, en de berijder heeft netjes zijn rijbewijs gehaald.
  Waar kan ik deze overlast van deze mafkezen melden? Dat doe ik natuurlijk voor hen, stel je voor dat ze een ongeluk krijgen, dan kunnen ze lange tijd niet werken, carrière in het slop, straks te weinig geld voor hypotheek. Voor je het weet heb je een groot probleem. Beter om nu het tij te keren. Toch?

 2. Realist

  Crossmotortje, 125cc, grappige dingetjes voor de jeugd. Voor 600 euri kopen ze weer een andere en crossen maar. Misschien tijd voor een crossbaan in Hooggraven?

 3. Lombokker

  In beslag genomen?
  Graag in de shredder ermee voordat ze zichzelf of iemand anders kapot rijden.

 4. JvS

  @thuisblijver,melden bij 09008844. Bij genoeg meldingen aan ze er een keer achteraan.

 5. Koel Hoofd

  @Realist
  Dat is eigenlijk best een heel goed plan.
  Houdt de jeugd van de straat en kunnen ze hun adrenaline lekker op loslaten. Misschien komt er nog wel een nieuwe motorsport kampioen uit ook. Nog meer sport medailles voor Nederland.
  Maar ja, van D66/GL moet iedereen elektrisch fietsen want de bijtjes zijn belangrijker.
  Het blijft wèl een goed plan.
  Want een toer de France of Vuelta op een e-bakfiets… dan sta je toch echt goed voor paal in je lycra stoeremannenpakje.

 6. RABE

  Ook in de shredder, net als de vorige. Dat is de enige mogelijkheid om er van af te komen. De eigenaren de cel in en een flinke boete.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).