Weggepest gezin Terwijde vlucht naar Brabant | De Utrechtse Internet Courant Weggepest gezin Terwijde vlucht naar Brabant | De Utrechtse Internet Courant

Weggepest gezin Terwijde vlucht naar Brabant

Weggepest gezin Terwijde vlucht naar Brabant

Het eerder dit jaar uit de Heinrich Bertéstraat weggepeste Marokkaanse gezin gaat proberen een nieuw bestaan in Brabant op te bouwen. Het gezin Bouhtala heeft inmiddels een nieuw huis gevonden, zo meldt het AD/UN.

Mohamed Bouhtala, zijn vrouw en hun drie kinderen, een vierde is op komst, werden maandenlang geterroriseerd. Bouhtala reageert verbitterd in de krant. Volgens hem heeft de overheid gefaald in de aanpak van de problemen.

Burgemeester Aleid Wolfsen kreeg al veel kritiek te verduren en zal eind augustus tekst en uitleg geven over de problemen in Terwijde. Eerder werd ook al homostel Hans en Ton weggepest uit de buurt. Zij woonden op de parallel aan de Heinrich Bertéstraat gelegen Carl Zellerhof.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).