Wesley Sneijder keert weer terug naar Vleuten | De Utrechtse Internet Courant Wesley Sneijder keert weer terug naar Vleuten | De Utrechtse Internet Courant

Wesley Sneijder keert weer terug naar Vleuten

Wesley Sneijder keert weer terug naar Vleuten

Wesley snijder keert terug naar zijn oude stulpje in Vleuten. Wanneer Wesley en zijn vrouw Yolanthe Sneijder Cabau in Nederland waren verbleven zij aan de Bloemgracht in Amsterdam, maar vanaf nu zijn ze weer te vinden in het Utrechtse. 

Volgens bekendeburen.nl is de keuze voor de villa in Vleuten niet zomaar gemaakt. Wesley woonde al eerder in het pand met zijn jeugdliefde en moeder van zijn kind Ramona, en zowel Ramona als Wesley’s ouders wonen in het dorp.

De villa ligt aan het water, heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. Het stel kan gebruik maken van een sauna, jacuzzi en een verwarmd binnen zwembad. Het pand aan de Bloemgracht wordt verhuurd.

(Foto: Bekendeburen.nl)
(Foto: Bekendeburen.nl)
(Foto: Bekendeburen.nl)
(Foto: Bekendeburen.nl)
(Foto: Bekendeburen.nl)
(Foto: Bekendeburen.nl)

8 Reacties

Reageren
 1. BozeWolf

  Lekker stijlloos, hahaha 😀

 2. Frank

  Als ik zoveel geld had kocht ik niet dat huis. Wat een fantasieloos hoopje bakstenen.

 3. marcel

  Erger nog frank, hij heeft het ooit nog zelf laten bouwen

 4. Teunis

  Leuk hoor. Michel Vorm woont ook in de buurt, in De Meern.

 5. Geenstijl@Utrecht

  Jongens, is dit nu het bekende groen zien van jaloezie, kinderachtig om die jonge dit niet te gunnen.

 6. Haha

  Van de Grachtengordel naar Vleuten! Oh my!
  Ik dacht dat Glamourpouze Yolanthe na Milaan en Istanboel gelukkig was aan de Bloemgracht in Amsterdam als pièd-a-terre, maar het werd toch Vleuten met het binnenzwembad, haha.

 7. 's Jean

  Wat een minachting spreekt er uit jullie commentaren voor de keuze van Wesley & Yolanthe. Hebben jullie wel eens gehoord van: “Leven en laten leven”?
  Respecteer de keuze van andere mensen, dat verhoogt je eigen waardigheid!

 8. Frank

  @geenstijl:
  Je maakt een vergissing. Ik wil best een stulpje van 2 miljoen. Graag zelfs. Ik zou alleen niet in dat wansmakelijke hoopje bakstenen en zeker niet in Vleuten dood gevonden willen worden.
  Als ik 2 miljoen te verspijkeren had, kocht ik een huis met een beetje karakter. En ten oosten van de A2. Laten we wel wezen er is nu eenmaal een reden waarom ze de Bloemgracht wel en Vleuten niet verhuurd c.q. verkocht krijgen.

  @’s Jean:
  Ik heb alle respect voor hun keuze. Ook al spat de wansmaak er vanaf.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).