Wie heeft de lelijkste tuin van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant Wie heeft de lelijkste tuin van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant

Wie heeft de lelijkste tuin van Utrecht?

Wie heeft de lelijkste tuin van Utrecht?

In veel Utrechtse tuinen is het een bende. De bestrating ligt schots en scheef, de beplanting is volledig uit z’n krachten gegroeid. Kortom: het is er verschrikkelijk lelijk. Voor deze Utrechters is er hoop. Hun tuin kan meedingen naar de titel ‘Lelijkste tuin van Utrecht 2014’ en een tuinontwerp van de Utrechtse tuinarchitect Lars Veenboer winnen.

Veenboer heeft de wedstrijd ook al in 2010 en in 2012 gehouden. Hij stoorde zich aan alle ‘lelijke’ tuinen die hij om zich heen zag en wilde bovendien iets doen ter promotie van zijn bedrijf. Het idee voor ‘De lelijkste tuin’ was geboren. “Als tuinarchitect gaan je handen dan jeuken”, vertelt Veenboer. “Mensen zitten met hun handen in het haar en weten vaak niet hoe ze hun tuin moeten onderhouden. Het ontwerp dat ik maak, is een nieuwe start voor hun tuin.”

Op de facebookpagina van de actie worden ingezonden foto’s van tuinen geplaatst. Wie voor vrijdag 18 april 18:00 de meeste likes verzameld heeft, heeft officieel de lelijkste tuin van Utrecht. Op de facebookpagina is te vinden hoe u uw tuin kan opgegeven.

1 Reactie

Reageren
  1. Lars Veenboer

    Veenboer tuinarchitectuur dankt DUIC voor het plaatsen van dit bericht. Op dit moment zijn er twee inzendingen gedaan, dus volop kans mensen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).