Wie is de beste conciërge van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant Wie is de beste conciërge van Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant

Wie is de beste conciërge van Utrecht?

Wie is de beste conciërge van Utrecht?
Voor de vierde keer op rij organiseert D66 de Utrechtse Conciërge van het Jaar verkiezing. Tot 24 november kunnen leerlingen, ouders en docenten hun favoriete conciërge nomineren voor deze titel.

Voor de vierde keer op rij organiseert D66 de Utrechtse Conciërge van het Jaar verkiezing. Tot 24 november kunnen leerlingen, ouders en docenten hun favoriete conciërge nomineren voor deze titel.

Conciërges hebben volgens D66 een sleutelrol op scholen: “Maar hun werk blijft vaak onderbelicht.” De partij wil conciërges met deze verkiezing extra in het zonnetje zetten. D66-raadslid en jurylid Selma Bas: “Conciërges zorgen ervoor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde omgeving. Ze weten precies wat er speelt en dragen bij aan de sociale veiligheid. Met deze verkiezing zetten we hen in het zonnetje. Wij willen op elke school een conciërge!”

Eerder won onder andere Hassan Kanaa van basisschool de Pijlstaart aan de Amsterdamsestraatweg en Willem van der Klashorst van de Prinses Wilhelminaschool voor speciaal- en voortgezet onderwijs in Transwijk de titel Utrechtse Conciërge van het Jaar.

Op 1 december reiken D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen en Utrechts D66-raadslid Selma Bas de prijs uit op de school van de winnende conciërge.

7 Reacties

Reageren
 1. Moon

  Maar zijn er überhaupt nog conciërges, in basisonderwijs? Ik ken alleen maar scholen waar ze zijn wegbezuinigd.

 2. jessica

  Ja die zijn er nog waaronder mijn man die is concierge op een basisschool

 3. beestje

  In het rijtje winnaars mis ik Henny van der Velden die de prijs (naar ik meen) vorig jaar won.

 4. CV

  Ik mis inderdaad ook Henny van der Velden , (conciërge van de basisschool USV) de winnaar van vorig jaar.

 5. Henny

  Ach …. zo snel jan het dus gaan met roem en glorie 🙂

 6. A.Imhaoulen

  Vergeet jullie niet aub meneer Abdelmalik Afajaj bij lukas school Kanaleneiland de best conciërge vind ik als ouder …

 7. jessica

  Waar kan je stemmen dan , ben al aan het zoeken geweest maar kan het niet vinden

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).