Woensdag kans op gladheid door sneeuwval in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Woensdag kans op gladheid door sneeuwval in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Woensdag kans op gladheid door sneeuwval in Utrecht

Woensdag kans op gladheid door sneeuwval in Utrecht
Het KNMI heeft gewaarschuwd voor gladheid op woensdag door sneeuwval. In Utrecht kan er tussen 09.00 uur en 14.00 uur sneeuw vallen.

Het KNMI heeft gewaarschuwd voor gladheid op woensdag door sneeuwval. In Utrecht kan er tussen 09.00 uur en 14.00 uur sneeuw vallen.

Er kan 1 tot 3 centimeter sneeuw vallen. Rond Utrecht en in de rest van Nederland leidde de sneeuwval van vorige week onder meer tot lange files.

Alle verkeersdeelnemers kunnen hinder ondervinden door de gladheid.

Update woensdag 09.00 uur: De sneeuwbuien trekken langzamer dan verwacht over Nederland. De tijden van Code geel zijn aangepast; de weerwaarschuwing geldt nu van woensdag 12.00 tot donderdagochtend 06.00 uur.

4 Reacties

Reageren
 1. katja

  Ah, weer code Geel !

 2. Herman

  De Jaarbeurs wordt weer in gereedheid gebracht. Omdat er vorige week veel klachten waren over de hardheid van de veldbedden, worden nu 1.400 boxsprings geplaatst.
  De daklozen mogen wederom in HC overnachten, Ook Klepierre heeft geleerd van vorige week, het buffet dat zij in de Stadskamer aanbieden aan de daklozen, zal dit keer wel alcohol schenken.

  RTV Utrecht heeft inmiddels de rampenzender aangezet en in het UMC wordt het calamiteiten hospitaal as we speak in gereedheid gebracht.

 3. Bart

  @Herman; mij bekroop eenzelfde gevoel: overdrijven we het niet een beetje. Zeker nu er geen sneeuwvlok te zien is – nog niet. Aan de andere kant: als er geen waarschuwing is geweest en er geen maatregelen zijn genomen – NS rijdt met een aangepaste dienstregeling bijvoorbeeld – dan is het ook niet goed en loopt iedereen achteraf te klagen waarom er geen waarschuwing is afgegeven en er geen maatregelen zijn genomen. Het is kortom niet snel goed. En niets zo veranderlijk als het weer. Dit was het weer.

 4. ebes

  aan eind van nieuwegracht kom deze burg naar sterewijk zeer gevaarlijk bij glad weer als burg bijna over ben glij je zo weg op singels

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).