Van Zanen gaat Schippers aanmoedigen in Rio | De Utrechtse Internet Courant Van Zanen gaat Schippers aanmoedigen in Rio | De Utrechtse Internet Courant

Van Zanen gaat Schippers aanmoedigen in Rio

Van Zanen gaat Schippers aanmoedigen in Rio
Burgemeester Jan van Zanen reist af naar Rio om onder meer Dafne Schippers aan te moedigen. Dat liet hij gisteravond weten in het ZomerAvondgesprek bij WNL op Radio 1.

Burgemeester Jan van Zanen reist af naar Rio om onder meer Dafne Schippers aan te moedigen. Dat liet hij gisteravond weten in het ZomerAvondgesprek bij WNL op Radio 1.

Hij verwacht dat Schippers goed gaat presteren op de baan. “Ik hoop natuurlijk dat ze het goed doet. Het liefst zie ik haar twee medailles winnen. Maar we moeten vooral Dafne laten kijken hoever ze komt”, aldus de burgemeester. Van Zanen reist met zijn vriendin naar Rio. Hij bezoekt de spelen privé en niet in functie.

De olympische spelen beginnen aanstaande vrijdag in Rio de Janeiro. Dafne Schippers komt in actie vanaf 12 augustus. Schippers is één van de kanshebsters voor de medailles op de 100- en 200 meter sprint. Naast Dafne Schippers komen er in Rio nog meer Utrechters in actie.

6 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Dat lijkt mij een prima initiatief van onze JAN. Mogelijk gaat zij hierdoor de geluidsbarrière doorbreken !

 2. Professeur Pierre Pompier

  Dat denk ik eerlijk gezegd niet Wim; de snelheid van geluid is bijna 1200 km/h. Die snelheid wordt doorgaans niet gehaald bij de 100m sprint, en zeker niet bij de dames.

 3. herman

  Ik hoop dat ie privé gaat en dus op eigen kosten?

 4. jacob

  De heer van Zanen heeft met de Tour laten zien hoe hij onvermoeibaar Utrecht kan vertegenwoordigen; go Jan go !

 5. Jo

  Herman. Natuurlijk gaat hij op eigen kosten naar RIO. De man is integer en hij zou het niet willen dat onze gemeente voor deze kosten opdraait. Het zou me ook niet verbazen als hij er zijn vakantiedagen aan besteedt.

 6. kees berger

  Sluit me graag aan bij Herman. Hoop en verwacht dat het niet van onze €uries is.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).