Zeilvakantie Florine Timmer eindigt in drama | De Utrechtse Internet Courant Zeilvakantie Florine Timmer eindigt in drama | De Utrechtse Internet Courant

Zeilvakantie Florine Timmer eindigt in drama

Zeilvakantie Florine Timmer eindigt in drama

De 17-jarige Florine Timmer, wier lichaam gisteravond is gevonden in het water van een jachthaven in Grouw, was met een zus en drie vriendinnen in Friesland voor een bezoek aan de jaarlijkse Sneekweek. Na een avondje in een café besloot ze samen met zo’n tien mensen om nog even verder te feesten op een boot van bevriende jongens. Daar kwam de Utrechtse scholiere nooit aan.

De ouders van een vriendin hadden hun boot beschikbaar gesteld,  meldt het AD vandaag. Daarop verbleven de meiden vanaf zaterdag in Friesland: eerst in Heeg, daarna in Langweer. Toen de hele feestvloot richting Grouw vertrok, besloten de meiden erachteraan te varen

De woensdagavond brachten ze door in café De Bierhalle. Tegen drieën besloot Florine met een groepje van zo’n tien mensen om nog even verder te feesten op een boot van bevriende jongens aan de Nieuwe Kade. Toen een vriendin van boord ging, liep Florine haar achterna in de richting van de Heilingshaven. Daarna werd ze niet meer gezien.

De 17-jarige Florine was een leerling van het Christelijke Gymnasium Utrecht en jeugdtrainer bij de Groenekanse hockeyclub Voordaan. Ze woonde in Tuindorp. Onder de bezoekers van de Sneekweek heerst grote verslagenheid.

De foto bij dit artikel is de profielfoto van Florine’s Facebook-pagina.

1 Reactie

Reageren
  1. Felice Ghering

    Heftig. Sterkte iedereen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).