Zes weken omfietsen in stationsgebied | De Utrechtse Internet Courant Zes weken omfietsen in stationsgebied | De Utrechtse Internet Courant

Zes weken omfietsen in stationsgebied

Zes weken omfietsen in stationsgebied
Een overzicht van de werkzaamheden en omleidingsroutes. Kaart: CU2030
De Leidseveertunnel bij het Smakkelaarsveld is vanaf vandaag voor zes weken afgesloten. De tunnel moet opgeknapt worden. 22 augustus gaat de tunnel weer open. 

De Leidseveertunnel bij het Smakkelaarsveld is vanaf vandaag voor zes weken afgesloten. De tunnel moet opgeknapt worden. 22 augustus gaat de tunnel weer open. 

Tot die tijd kunnen fietsers gebruik maken van het fietspad door de Van Sijpesteijntunnel, of het fietspad door de Daalsetunnel. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden, en er staan op verschillende knooppunten verkeersregelaars om fietsers te begeleiden.

Als half september alle werkzaamheden zijn afgerond fiets je over een breed fietspad. Het werk is zoveel mogelijk in de zomervakantie gepland om de overlast voor fietsers te beperken.

6 Reacties

Reageren
 1. HJ

  Is de Moreelsebrug nog niet open?

 2. jeroende

  @HJ Nee die moreelsebrug schijnt zo ongeveer de meest ingewikkelde brug ter wereld te zijn. De Golden Gate in San Francisco is in minder tijd gebouwd 🙂

 3. Atilla Vigh

  Wat een zuurpruimen. De Moreelserbrug gaat eind van dit jaar open.
  Overigens de Van Seijpesteinkade is een veel betere route (waar overigens de meeste fietsers doorheen gingen). Overigens hebben we aan de andere kant nog de Daalse tunnel.
  Kinderachtig gedrag om elke bouwactiviteit als lastig te ervaren.

 4. HJ

  @Atilla. Zo jij was er vroeg bij vanochtend. Pas in de toekomst op met wie je zuurpruim noemt, want ik kan persoonlijk niks vanuit mijn comment of die van Jeroende opmaken dat wij dit azijnzeikerig bedoelde.. Maar even zonder alle gekheid, het was de bedoeling dat de Moreelsebrug begin Juli toegankelijk zou zijn, nietwaar? Jammer dat het eind dit jaar pas wordt.

 5. Teunis

  Het was voor mij gisteren niet duidelijk hoe ik vanaf het Leidseveer bij de van Sijpesteijntunnel moest komen. want het fietspad was daar afgesloten. Maar als je het weet is er met drie tunnels op een rijtje natuurlijk geen enkel probleem als de middelste even niet te gebruiken is.

 6. Harmsen

  Hat was gisteren even een beetje zoeken maar vandaag was het gesneden koek. En nog begeleid door een ferme zwik verkeersregelaars ook nog vanmorgen. Luxe!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).