Zondag gratis friet mét wietsaus bij Manneken Pis | De Utrechtse Internet Courant Zondag gratis friet mét wietsaus bij Manneken Pis | De Utrechtse Internet Courant

Zondag gratis friet mét wietsaus bij Manneken Pis

Zondag gratis friet mét wietsaus bij Manneken Pis

Aanstaande zondag is het gratis frietdag in Utrecht! De vestigingen van Manneken Pis op de Bakkerstraat, Vredenburgplein en de Steenweg gaan tussen 12.00 en 18.00 uur rond de 10.000 porties verse Vlaamse friet uitdelen. Bij een gratis zakje ‘Schanulleke’ friet kan gekozen worden uit frietsaus of de nieuwe wietsaus. 

Frietketen Manneken Pis heeft namelijk een opvallend nieuwe saus in het assortiment: wietsaus. De eigenaar van de zaak wil toonaangevend zijn op het gebied van sauzen en mensen verrassen met opvallende smaakbelevingen.

Stoned van de wietsaus worden de klanten niet. Het hennep-aroma dat gebruikt is voor het ontwikkelen van de saus bevat namelijk geen THC.

Manneken Pis houdt de gratis frietdag omdat ze ook dit jaar weer de Frietopia Awards hebben gewonnen. De eigenaar van Manneken Pis wil dit graag vieren.

1 Reactie

Reageren
  1. corne

    Bedankt voor deze bijdrage! Autoflowering is meer voor deze tijd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).