Zweeds kinderkledingmerk opent donderdag winkel in De Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant Zweeds kinderkledingmerk opent donderdag winkel in De Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Zweeds kinderkledingmerk opent donderdag winkel in De Vredenburg

Zweeds kinderkledingmerk opent donderdag winkel in De Vredenburg

Vorige week werd nog bekend dat Starbucks deze zomer de derde winkel in de nieuwe Hollandse Toren op het Vredenburg wordt. Nu is ook de vierde naam bekend. Morgen al opent het Zweedse kinderkleding merk ‘Polarn O. Pyret’ haar winkel in het eerste deel van het nieuwe Hoog Catharijne.

Het concern huurt 138 m² winkelruimte. Het nieuwe gebouw op Vredenburg is hiermee helemaal verhuurd. Polarn O. Pyret is een Zweeds merk binnen de kinderkledingbranche en staat naar eigen zeggen bekend om zijn ‘hoge kwaliteit, functionaliteit en unieke designs’.

Vanaf de start in 1976 en de lancering van de klassiek gestreepte tricotcollectie, heeft Polarn o. Pyret de filosofie gevolgd dat kinderen kleding nodig hebben waarin ze spelen kunnen. ‘Kleren die een kind kind laat zijn.’

Openingsactie

“Nog één dag voordat onze brandstore in Utrecht open gaat,” kondigt het kinderkledingmerk aan op haar Facebook-pagina. Om dit te vieren is er meteen een openingsactie gestart. “Vanaf morgen tot en met zondag vieren we onze opening met 20% korting op de hele collectie in Utrecht! En onze gestreepte merk T-shirts zijn deze dagen € 7.50 (Op=Op).

2 Reacties

Reageren
  1. Matthijs

    Het gebouw heet De Vredenburg, de straat Hollandse Toren, zie ook http://www.cu2030.nl/archive/2011-06-10/nieuwe-straatnamen

  2. Van Pimpelen

    … waar is Trijn van Leemput nu Utrecht haar nodig heeft? Voor de jongste lezers van DUIC: Mevrouw Van Leemput begon in 1572 mensen op het idee te brengen Kasteel Vredenburg te slopen. Dat was door de spanjaarden gebouwd omdat ‘Nederland’ een dwarse spaanse provincie was. Overigens gaf Karel V -de vijfde dus- hiertoe de aanzet. Weinigen weten dat hij Vlaming van geboorte was, en zijn Stadhouder -noem het burgemeester- Van Hoogstraten opdracht gaf de Stadswallen te ommuren.
    Dat mijn achternaam enige gelijkenis ergens mee vertoond valt buiten het bestek van mijn bijdrage…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).