17-jarige jongen gearresteerd voor roofoverval op 76-jarige man | De Utrechtse Internet Courant 17-jarige jongen gearresteerd voor roofoverval op 76-jarige man | De Utrechtse Internet Courant

17-jarige jongen gearresteerd voor roofoverval op 76-jarige man

17-jarige jongen gearresteerd voor roofoverval op 76-jarige man
Een 17-jarige jongen is zondagavond gearresteerd omdat hij een 76-jarige man zou hebben overvallen.  

Een 17-jarige jongen is zondagavond gearresteerd omdat hij een 76-jarige man zou hebben overvallen.  

Rond 23.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een straatroof op de Hartingstraat. Agenten gingen ter plaatse en troffen het slachtoffer aan. De 76-jarige man vertelde dat hij was beroofd door een jongen op een mountainbike.

Niet veel later zagen de agenten iemand fietsen die voldeed aan het signalement. Bij het zien van de politie ging hij er direct vandoor, maar kwam bij het Moreelsepark ten val. De achtervolging werd te voet voortgezet en eindigde bij een bouwplaats aan de Rijnkade.

De 17-jarige verdachte had zich verstopt in een container. Met de hulp van een politiehond werd hij gevonden en aangehouden. De tas die hij van het slachtoffer had gestolen werd teruggevonden en wordt onderzocht op sporen. De 76-jarige man raakte bij de beroving gewond aan zijn hand, waarvoor hij werd behandeld in het ziekenhuis.

1 Reactie

Reageren
  1. [email protected]

    Ik mag hopen dat de agenten met paste dwang de verdachte/laffe h.nd hebben overmeesterd, wat een laffe daad om zo een oudje te beroven.
    Ik wens het slachtoffer sterkte toe.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).