27-jarige Utrechter mishandeld en beroofd door groep van zes mannen 27-jarige Utrechter mishandeld en beroofd door groep van zes mannen

27-jarige Utrechter mishandeld en beroofd door groep van zes mannen

27-jarige Utrechter mishandeld en beroofd door groep van zes mannen
Het incident vond plaats op de hoek Croeselaan en Veilingstraat.
Een 27-jarige man uit Utrecht is afgelopen nacht rond 00.15 uur mishandeld en beroofd op de hoek Veilingstraat en de Croeselaan in Utrecht door een groep van ongeveer zes mannen.

Een 27-jarige man uit Utrecht is afgelopen nacht rond 00.15 uur mishandeld en beroofd op de hoek Veilingstraat en de Croeselaan in Utrecht door een groep van ongeveer zes mannen.

De politie heeft niet heel veel informatie over het incident naar buiten gebracht. Duidelijk is wel dat de man net afgezet was door een vriend toen hij werd belaagd en mishandeld door de groep mannen. Ook werden spullen van de man afgepakt.

De daders gingen er na de beroving vandoor in twee auto’s: een donkerkleurige auto en een lichtkleurige auto. De 27-jarige Utrechter is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie laat weten graag in contact te komen met getuigen.

7 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Voor de verandering eens een keer ‘mannen’ in plaats van ‘jongens’. Al zou ‘hyena’s’ in dit geval een betere benaming zijn.
  Frappant dat en wel een signalement van de auto’s, maar niet van de ‘mannen’ wordt gegeven.

 2. Bernhard

  Jammer dat er geen signalementen vrijgegeven worden. Maakt het voor getuigen ook wat makkelijker.

 3. Esrin W.

  Sja Lombokker en Bernhard, dit is blijkbaar wat de meerderheid wil. En laten we wel wezen: met minder details lijkt het ook minder erg.

 4. Zuilenaar

  Licht en donker gekleurde auto’s! Alle auto’s in Nederland vallen onder deze beschrijving! Geef nuttige informatie of zeg niets, dit heeft geen nut!

 5. mees kees

  Zuilenaar: nut heeft ‘t zeker wel. Let maar eens goed op: al die Golfjes, Seatjes en andere luidruchtige raceautootjes zijn altijd zwart of wit, ‘n enkele keer zilver-metallic. Is etnisch (zónder te willen profileren) bepaald.

 6. Marc

  Tja, al jaren beruchte hangplek voor drugdealers met hun autootjes. Parkeren vooral voor en achter restaurant de Branding of naast de school verderop. Hoop tuig met een grote mond. Niet gek dus

 7. Rethep

  Dit soort criminaliteit begint vaak al op jonge leeftijd, in het verkeer.
  Op, van die vervelende scootertjes, of anders. Lang leve de vrijheid! Regels? Geen regels. Door rood rijden, (in volle vaart) tegen het verkeer in rijden, snelheidsovertredingen enz. enz.. Als je dat soort gedrag dan niet corrigeert denkt men vervolgens op latere leeftijd dat alles mag, of toch weinig risico, op lage straffen. Wietplantages, XTC/andere -laboratoria, en dit soort gevallen, al dan niet gepleegd onder invloed van.
  Ik dacht dat we een toenemende werkloosheid zagen?! Opleiden die politie (meer blauw op straat) en handhavers, het betaalt zich vanzelf terug (boetes).

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).