7.500 euro voor gouden tip in onderzoek naar heftige verkeersruzie Utrecht 7.500 euro voor gouden tip in onderzoek naar heftige verkeersruzie Utrecht

7.500 euro voor gouden tip in onderzoek naar heftige verkeersruzie Utrecht

7.500 euro voor gouden tip in onderzoek naar heftige verkeersruzie Utrecht
Archieffoto De Kanaalstraat.
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een verkeersruzie in Utrecht. Op de gouden tip staat een beloning van 7.500 euro.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een verkeersruzie in Utrecht. Op de gouden tip staat een beloning van 7.500 euro.

In de nacht van 13 op 14 juni was er een verkeersruzie op de Kanaalstraat. Bij het incident raakte één persoon zwaargewond. Hij is door meerdere personen mishandeld en achtergelaten ter hoogte van de Riouwstraat en Lombokstraat.

Ook zijn auto werd meegenomen door de verdachten. Het voertuig werd later door de politie teruggevonden.

Onduidelijk

Het is nog steeds niet duidelijk wie de daders zijn. Daarom wordt er vanavond opnieuw aandacht aan geschonken bij het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht. Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 7.500 euro uit voor de tip die de zaak oplost.

Opsporing Verzocht is vanavond vanaf 21.35 uur te zien op NPO1.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Don

  Nog een reden om eindelijk eens permanent camera toezicht op de gehele Kanaalstraat te zetten. Ben benieuwd wat de gemeente deze keer gaat verzinnen om het niet te doen.

 2. Koel Hoofd

  @Don
  Camera’s lossen niets op, het maakt enkel aanhouding achteraf eenvoudiger.
  Het probleem is de al maar groter worden verschillen tussen arm en rijk, diverse culturen en subculturen, en de lakse houding van de overheid (nationaal/lokaal) om daar iets aan te doen. Indien duurzaam en klimaat gecombineerd met de vrije marktwerking en ‘moraal X’ prioriteit krijgen, gebeuren er allerleid ongewenste uitwassen aan de onderkant van de maatschappij.
  Homo sapiens is nu eenmaal een diersoort welke zeer moeilijk te leiden en begeleiden is. Daarom heeft het een zeer boeiende geschiedenis welke zich structureel herhaalt, enkel het taalgebruik en filters varieren.

 3. Hadjememaar

  @Koel Hoofd, u schrijft: “Het probleem is de al maar groter worden verschillen tussen arm en rijk”. Hoor ik u nou een pleidooi houden voor hogere belastingen op inkomen en vermogen om daarmee een basisinkomen financieren voor iedereen?

  Dat zou wat zijn zeg!

 4. M

  @koel hoofd: het zou schelen als de monocultuur in de kanaalstraat eens flink doorbroken werd. Die straat is inmiddels een vrijstaat geworden.

 5. Erwin

  Huh? Wat hebben groter worden verschillen tussen arm en rijk, diverse culturen en subculturen, en de lakse houding van de overheid (nationaal/lokaal) om daar iets aan te doen, duurzaam en klimaat gecombineerd met de vrije marktwerking en ‘moraal X’ te maken met een verkeersruzie? En hoezo onderkant van de samenleving? Vragen, vragen, vragen.

 6. Berk

  Het viel me op gisteren bij Opsporing verzocht dat de kwaliteit van de beelden zo laag was. Men kon voor een potentiele getuige niet achterhalen in wat voor type auto deze reed. Dat zou met fatsoenlijke beelden toch gewoon makkelijk moeten kunnen (ook in het donker)?

 7. [email protected]

  Ieder volk krijgt wat het verdient ….. zo ook Nederland 🤔.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).