87-jarige Utrechtse overvallen in eigen woning Prins Bernhardlaan | De Utrechtse Internet Courant 87-jarige Utrechtse overvallen in eigen woning Prins Bernhardlaan | De Utrechtse Internet Courant

87-jarige Utrechtse overvallen in eigen woning Prins Bernhardlaan

87-jarige Utrechtse overvallen in eigen woning Prins Bernhardlaan
Een 87-jarige Utrechtse is overvallen in haar eigen woning in Zuilen. Drie daders vertrokken met geld en waardevolle bezittingen en bedreigden de vrouw tijdens de overval. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 87-jarige Utrechtse is overvallen in haar eigen woning in Zuilen. Drie daders vertrokken met geld en waardevolle bezittingen en bedreigden de vrouw tijdens de overval. De politie is op zoek naar getuigen.

De overval was op woensdagavond 6 november tussen 22.55 en 23.00 uur in een woning aan de Prins Bernhardlaan in Utrecht. De 87-jarige bewoonster lag al te slapen toen ze wakker schrok van harde geluiden bij haar voordeur. Ze is naar de voordeur gelopen en zag dat de deur open was.

Vervolgens verschenen er twee mannen en een vrouw. Toen de bewoonster begon te schreeuwen om hulp, legde één van de verdachten meteen zijn hand over haar mond en maande haar stil te zijn omdat ‘hij haar anders wat aan zou doen’.

Terwijl deze man bij de vrouw bleef staan, liepen de andere twee direct naar de slaapkamer om daar de kasten te doorzoeken. Ze vertrokken met geld en waardevolle bezittingen van de bewoonster. De politie heeft een signalement gegeven van een van de verdachten.

9 Reacties

Reageren
 1. Walter

  Hoe ver moeten we nog zakken in dit land.

 2. Hetty

  Wat moet dat een afschuwelijke ervaring geweest zijn. In je eigen huis ook nog. Het is goed, dat er slachtofferhulp bestaat. Ik wens deze dame heel veel sterkte toe. En hoop, dat de daders heel snel gevonden worden en dan via snelrecht een hoge straf opgelegd krijgen.

 3. Koel Hoofd

  Verschrikkelijk verhaal, arm mensje! Hoop dat ze deze ingrijpende ervaring nog te boven komt.

 4. De Vriess

  Ikke ikke ikke, dat is onze maatschappij. Gelukkig zijn er uitzonderingen maar die bereikte deze vrouw gisteravond helaas niet.

 5. Arinda

  Waar gaat het heen jongens?

 6. Vincent

  Aan het leed van deze bewoonster zou ik niks willen afdoen, maar wel aan reageerders die beklagen dat dit land afzakt. Alsof dit soort drama nieuw is voor Nederland…

  1933: https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010535999:mpeg21:a0029

  1955: https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBNRC01:000040100:mpeg21:a0081

  1972: https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010556122:mpeg21:a0134

 7. MJPD

  @Vincent
  Blijft u vooral wegkijken, ontkennen en uw hoofd in het zand steken voor de werkelijkheid. En dan de “onderbouwing” met een link uit 1933 uit Sittard…

 8. [email protected]

  Laten we vooral wegkijken en blijven ontkennen wat een algemene waarheid is.

 9. Sjoerd Ettekhoven

  Mogen we het signalement niet al in het nieuwsbericht lezen om dat dat stigmatiserend werkt?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).