87-jarige vrouw in Overvecht slachtoffer van woningoverval; politie zoekt getuigen 87-jarige vrouw in Overvecht slachtoffer van woningoverval; politie zoekt getuigen

87-jarige vrouw in Overvecht slachtoffer van woningoverval; politie zoekt getuigen

87-jarige vrouw in Overvecht slachtoffer van woningoverval; politie zoekt getuigen
Een 87-jarige vrouw in Overvecht is woensdagavond slachtoffer geworden van een woningoverval. Drie jongens van ongeveer 20 jaar oud wisten rond 20.30 uur haar huis aan de Donaudreef binnen te dringen.

Een 87-jarige vrouw in Overvecht is woensdagavond slachtoffer geworden van een woningoverval. Drie jongens van ongeveer 20 jaar oud wisten rond 20.30 uur haar huis aan de Donaudreef binnen te dringen.

De drie jongens stonden tussen 20.15 en 20.30 uur bij de voordeur van het huis van de 87-jarige vrouw. Zij deed de deur voor ze open, waardoor de daders het huis binnen konden dringen.

Na de overval gingen de drie daders er met de buit te voet vandoor richting de Anna van Burendreef. De daders zijn vervolgens spoorloos verdwenen.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de overval. Getuigen, maar ook mensen die beelden van bijvoorbeeld een dashcam of deurbel uit de buurt hebben, kunnen zich melden bij de politie.

14 Reacties

Reageren
 1. Bill

  Zijn er ook signalementen, of wordt dit onder het mom van stigmatisering niet gedaan?

 2. LOESJE P.

  Flink hoor! *zucht*

 3. Koel Hoofd

  Bejaarden beroven is echt wel een van de allerlaagste vormen van criminaliteit.
  Ik hoop dat ze gepakt worden en in de bak belanden en dan dagelijks geconfronteerd worden met gevangenen die een ouwe moeder hebben….
  Kuntsgebitje wordt toch vergoed door de zorgverzekering.

 4. Kaat

  Wat laf, sterkte voor het slachtoffer!

 5. Geenstijl@Utrecht

  Als je zo enorm laf bent om aan je geld te komen,en je doet dit,dan ben je echt een laffe dr.l.
  Ik hoop dat het met dit slachtoffer goed gaat,al betwijfel ik dit,echt enorm veel sterkte.

 6. G. de Vries

  Zucht. Verschrikkelijk.
  Hoe zouden deze daders het vinden als hun eigen oma of moeder (op deze leeftijd) overvallen werd?
  Stiekem hoop ik op een dot karma.
  Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet.

 7. Pee

  Waren ze zo snel dat mevrouw ze niet eens gezien heeft of word er weer een deel van de signalementen achtergehouden?
  Politie leert het schijnbaar nooit.

 8. Lombokker

  Over een half jaar wat onduidelijke beelden in een opsporingsprogramma. Want de privacy van dit soort misbaksels schenden, dat kan natuurlijk niet. En rommelende onderbuiken willen we al helemaal niet hebben.

 9. Géénstijl@Utrecht😭

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden,luid een oud Nederlands gezegde,dus laten we vooral weg blijven kijken voor de echte problemen in de stad Utrecht.

 10. RABE

  Wat een stoere kereltjes toch.
  Te lui om te werken natuurlijk.
  Ik hoop dat ze gepakt worden.
  We worden zo vaak gewaarschuwd, doe niet open als je niemand verwacht.

 11. Esrin W.

  Er was nog een tijd dat Overvecht een nette wijk was met werkenden en de wat beter gesitueerden. Heden ten dage is het verworden tot een vergaarbak en afvoerput van de maatschappij en een onderlaag welke je probleemloos kan wegsnijden. De oplossing is alles platgooien en alles wat er nu gehuisvest is over het hele land verdelen. Waar het woont maakt toch niet uit, niemand heeft een baan dus ook geen woon-werk-verkeer. Vandáág nog beginnen!

 12. Wilma

  Esrin, dank je voor mijn herhuisvesting… ik opteer graag voor een huisje in Bilthoven, Zeist of Baarn. Wil namelijk toch wel graag in de buurt van mijn baan blijven.

 13. Utrechtvoorutrecht

  @Esrin, voor iemand die altijd over de buren klaagt, bent u verrassend uitnodigend voor deze “onderlaag”. Hoe denkt u trouwens dat er tegen een part-time werkende sportinstructeur die op zaterdag stoplichtsprintjes trekt met een BMW aangekeken wordt?

 14. Esrin W.

  Ik denk niet dat het een goed idee is Wilma. In Bilthoven, Zeist en Baarn wordt het niet gewaardeerd dat je tot 16.00 op bed ligt en daarom na 22.00 met een Volkswagen Golf door de wijk gaat scheuren of op parkeerplaatsen aan het dealen bent.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).