90-jarige vrouw in Vleuten in haar eigen huis overvallen | De Utrechtse Internet Courant 90-jarige vrouw in Vleuten in haar eigen huis overvallen | De Utrechtse Internet Courant

90-jarige vrouw in Vleuten in haar eigen huis overvallen

90-jarige vrouw in Vleuten in haar eigen huis overvallen
Foto: Politie Leidsche Rijn Twitter
Een 90-jarige vrouw is in de nacht van zondag op maandag overvallen in haar woning aan het Alenveltpark in Vleuten. En van de overvallers kon worden aangehouden.

Een 90-jarige vrouw is in de nacht van zondag op maandag overvallen in haar woning aan het Alenveltpark in Vleuten. En van de overvallers kon worden aangehouden.

Maandagnacht 12 augustus rond 03.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een woninginbraak aan de Alenveltpark in Vleuten. De 90-jarige bewoonster betrapte daar op heterdaad twee inbrekers in haar eigen woning. De inbrekers vluchtten daarna met de buit op zak uit de woning.

De politie trof in de buurt twee mannen aan die daar reden op twee scooters zonder licht en voldeden aan het signalement. De politieagenten hebben direct de achtervolging ingezet op het tweetal.

Een van de verdachten is uiteindelijk te voet verder gevlucht en door middel van onder andere de politiehond gevonden in een sloot in het Máximapark. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar de tweede verdachte en zijn scooter.

7 Reacties

Reageren
 1. MJPD

  Graag het signalement vermelden van de tweede voortvluchtige verdachte, dat verhoogt de pakkans i.p.v. een maand later op Opsporing Verzocht o.i.d.

 2. isabelle

  Ja, wat is bij dit soort schoftentuig nu het issue om ze meteen te kunnen identificeren??

 3. Cor

  @isabelle: het issue is dat ze niet hun visitekaartje hebben achtergelaten met hun naam en contactgegevens erop

 4. bee

  ik heb wel iemand verdacht zien doen met een scooter maar zonder signalement kan ik er ook niets mee.

 5. Katja

  Lafaards.

 6. Kadoendra

  @Katja

  Het zijn niet alleen lafaards ze zijn ook niet hoogbegaafd want anders hadden ze wel een inbraak gedaan bij de Nederlandse Bank, want daar valt veel meer te halen.

 7. [email protected]

  Het signalement is toch het gebruikelijke signalement …..
  Wat verschrikkelijk om dit mee te maken op deze leeftijd, maar ouderen zijn blijkbaar een makkelijke prooi vóór laffe daders.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).