Afgelopen nacht waren twee explosies in Utrecht; politie doet onderzoek Afgelopen nacht waren twee explosies in Utrecht; politie doet onderzoek

Afgelopen nacht waren twee explosies in Utrecht; politie doet onderzoek

Afgelopen nacht waren twee explosies in Utrecht; politie doet onderzoek
Er waren afgelopen nacht twee explosies in Utrecht. Een aan de Nansenlaan in de wijk Kanaleneiland en de ander aan de Prins Hendrikweg in Vleuten. Er raakte niemand gewond.

Er waren afgelopen nacht twee explosies in Utrecht. Een aan de Nansenlaan in de wijk Kanaleneiland en de ander aan de Prins Hendrikweg in Vleuten. Er raakte niemand gewond.

Om 02.53 uur kwam de eerste melding binnen over een explosie aan de Nansenlaan. Niemand is hierbij gewond geraakt. Wel is een toegangsdeur van een flatgebouw zwaar beschadigd als gevolg van een explosief. Door de knal sprongen ook de ramen van het portiek eruit. Vermoedelijk is de explosie veroorzaakt door zwaar vuurwerk, meldt de politie. 

Om 3.04 uur kwam een tweede melding binnen over een explosie. Dit keer aan de Prins Hendrikweg in Vleuten. Er werden twee harde knallen gehoord en er ontstond brand aan de buitenkant van een woning. Het lukte de bewoners om de brand zelf te blussen. Volgens de politie is de brand waarschijnlijk veroorzaakt door een explosief. Ook hier raakte niemand gewond.

De politie doet op dit moment onderzoek naar beide explosies en is op zoek naar getuigen en mensen met camerabeelden. Mensen kunnen zich melden via het tipformulier

 

 

 

5 Reacties

Reageren
 1. IIB

  Heb ik het toch goed gehoord, word steeds gekker hier!

 2. Geenstijl@Utrecht.

  Het was een explosieve nacht in de stad Utrecht.

 3. Claire Obscur

  Kanaleneiland is al een tijd Knal-Eiland. Wellicht dat we de bewegwijzering hierop aan kunnen passen. Speaking of which: wanneer komen nou die nieuwe straatnaambordjes met de geschiedenis van de personen uit? De bewoners van de Prins Bernhardlaan kunnen niet wáchten tot ze er hangen.

 4. Koel Hoofd

  ‘ff normaal doen’ is er niet meer bij.
  Waar gaat dit heen?

 5. Johnny

  Worden er nog steeds knaapjes getraind om plofkraken uit te voeren of iemand te pesten die ze niet leuk vinden?
  Mogelijk in relatie met die andere knaapjes die door de straten racen met een illegale uitlaat om de buurt te laten weten dat ze ergens voor moeten compenseren?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).