Agenten arresteren drugsdealer in Utrechtse wijk Lombok; derde arrestatie van dit jaar Agenten arresteren drugsdealer in Utrechtse wijk Lombok; derde arrestatie van dit jaar

Agenten arresteren drugsdealer in Utrechtse wijk Lombok; derde arrestatie van dit jaar

Agenten arresteren drugsdealer in Utrechtse wijk Lombok; derde arrestatie van dit jaar
Bron: Instagramaccount Michael Politie
Agenten hebben woensdagavond een drugsdealer opgepakt in Lombok. Het is daarmee de derde dealer die dit jaar in de Utrechtse wijk wordt gearresteerd.

Agenten hebben woensdagavond een drugsdealer opgepakt in Lombok. Het is daarmee de derde dealer die dit jaar in de Utrechtse wijk wordt gearresteerd.

De politie probeert al langer de overlast van drugsdealers terug te dringen in Lombok. Gisteravond werd er daarom ook speciaal een actie georganiseerd. “Al snel kregen we een dealer op het oog”, zegt politieagent Michael op zijn persoonlijke Instagramaccount.

De dealer zou de agenten nog niet in de gaten hebben gehad en ging aan het werk. “Op dat moment sloegen wij toe en wisten hem aan te houden.”

Geld en drugs

De verdachte had volgens de politie meerdere verdovende middelen bij zich en daarnaast ook ‘aardig wat’ geld. Zowel het geld als de drugs zijn in beslag genomen.

Met de arrestatie van woensdagavond heeft de politie dit jaar drie dealers weten op te pakken in Lombok. “Wees dus gewaarschuwd als je in deze wijk komt dealen want voor je het weet zit je achter die dikke deur.”

8 Reacties

Reageren
 1. Lomboque

  Hulde en applaus voor deze actie(s)! Hou dit vol en haal de rotte appels uit Lombok. De buurt is jullie dankbaar!

 2. isabelle

  Goed bezig politie!

 3. Lombokker

  De politie is weer goed bezig. Nu het OM en de rechter nog.

 4. Pee

  Dit gaat niet alleen lombok aan.
  Het gebeurt overal.

 5. Kadoendra

  Voor de drugsgebruikers in Lombok is het nu even een paar dagen een Cold turkey.

 6. Fred

  Vroeger had het begrip “dikke deur” nog een onschuldiger betekenis: de directeur met z’n dikke buik in de jeugdtelevisie met Pipo de Clown. Maar deze nieuwe invulling van het begrip kan ik alleen maar toejuichen.

 7. Hebbe

  Goed werk politie nu nog berechten maar geen paniek hoor gebruikertjes zaterdag tot 21.00 staat die er weer .

 8. GeenStijl @Utrecht

  Goed werk heren,alleen jammer dat het dweilen met de kraan open is.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).