Agenten in burger lopen drie verdachten met bivakmutsen tegen het lijf in Leidsche Rijn Agenten in burger lopen drie verdachten met bivakmutsen tegen het lijf in Leidsche Rijn

Agenten in burger lopen drie verdachten met bivakmutsen tegen het lijf in Leidsche Rijn

Agenten in burger lopen drie verdachten met bivakmutsen tegen het lijf in Leidsche Rijn
Agenten in burger liepen in de nacht van zondag op maandag in Utrecht drie personen met bivakmutsen tegen het lijf. De verdachten hadden meerdere koplampen van auto’s gestolen.

Agenten in burger liepen in de nacht van zondag op maandag in Utrecht drie personen met bivakmutsen tegen het lijf. De verdachten hadden meerdere koplampen van auto’s gestolen.

De politie was afgelopen nacht bezig met een actie om auto-inbraken in Leidsche Rijn tegen te gaan. Rond 04.00 uur zagen de agenten in burger op de Operettelaan drie personen met bivakmutsen.

De verdachten gingen er direct vandoor. Met behulp van honden zijn de personen gevonden en aangehouden. Zij hadden meerdere gestolen koplampen bij zich.

De politie is nu op zoek naar de eigenaren van deze koplampen. “Mist u sinds vannacht uw koplamp in Leidsche Rijn? Neem even contact op”, is te lezen op het instagramaccount van de politie.

Inbraak

Ook op eerste paasdag moesten agenten in Leidsche Rijn in actie komen. Op de Count Basiestraat was bij een adres ingebroken. De inbreker was te zien op camerabeelden en werd direct herkend door de agenten.

De verdachte is vervolgens in zijn huis aangehouden. Hier lagen ook de spullen die even daarvoor gestolen waren. Daarnaast trof de politie nog meer gestolen goederen aan, waaronder twee fietsen.

8 Reacties

Reageren
 1. [email protected] 🤫

  Complimenten voor district west met dit snelle optreden …..

 2. Wim

  Goed bezig

 3. W

  Goede aktie van de Politie! Top!

 4. Lombokker

  Daar zullen niet alleen de eigenaren van de auto’s blij mee zijn, maar ook verzekeraars en alle verzekerden. De premies zijn al hoog zat.
  Ik hoop ook dat de kosten voor het terugplaatsen van al die koplampen op de daders verhaald gaan worden. Dat zal denk ik meer indruk maken dan de taalstraf die hier meestal voor wordt gegeven.

 5. Gregor

  Leuke nieuwe rubriek: Openbaar maken van de straffen die zijn opgelegd aan utrechtse criminelen. Ik ben ook altijd reuze benieuwd waar zo’n dief die koplampen steelt mee wegkomt bij de rechter. Als hij al voor het gerecht hoeft te verschijnen.

 6. Rottebert Peermans

  Xenon en LED, dikke pret.
  S-Line, M- en AMG pakket. Daarmee ga je als een raket.
  Lampies velgen en stuurtje, alles weg in een half uurtje.

 7. RABE

  Goed werk. Misschien wat vaker in burger de straat op???

  En nu maar hopen op een flinke straf voor de daders.

 8. Erwin

  @gregor: die zijn openbaar en te vinden op de rechtspraak site

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).