Arrestant verwondt drie agenten in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Arrestant verwondt drie agenten in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Arrestant verwondt drie agenten in Utrecht

Arrestant verwondt drie agenten in Utrecht
Een 24-jarige man uit Utrecht heeft bij zijn arrestatie drie agenten verwond. De Utrechter werd aangehouden op verdenking van heling. De agenten liepen daarbij diverse kneuzingen op.

Een 24-jarige man uit Utrecht heeft bij zijn arrestatie drie agenten verwond. De Utrechter werd aangehouden op verdenking van heling. De agenten liepen daarbij diverse kneuzingen op.

De politie ging de verdachte woensdag in de vroege ochtend thuis arresteren. De 24-jarige man werd gezocht vanwege heling. Toen agenten de woning binnengingen probeerde de man de woning via het balkon te ontvluchten. Het kostte de agenten flink wat moeite om hem onder controle te brengen.

Nadat de man gepakt werd bleef hij zich verzetten, hierbij raakten drie agenten gewond. Uiteindelijk kon de man aangehouden worden. De drie gewonde agenten zijn in het ziekenhuis behandeld aan diverse kneuzingen. De agenten hebben aangifte gedaan tegen de man.

8 Reacties

Reageren
 1. Peet

  Driedubbelstraffen
  Of wordt het weer een pamper strafje
  Van hulpverleners politie etc blijf je af
  Sterkte voor agenten

 2. MJPD

  En dan is er opeens een stuk minder “online ophef in tegenstelling tot gisteren….

 3. Dirk

  En dit is waarom agenten geen enkel risico nemen met mensen die na een vordering niet luisteren. Zij zijn de ‘last line’ en lopen daadwerkelijk fysiek risico.

  Respect voor onze agenten en hulpverleners die er iedere dag en nacht weer staan voor ons.

 4. JdV

  Waarom is de verdachte, die klaarblijkelijk over bijna bovenmenselijke kracht beschikt, niet gewoon getaserd danwel neergeschoten door de agenten? Daarvoor beschikken ze toch over wapenstok, dienstwapen en eventuele tasers?

 5. Herman

  @JdV, kom nu eens van die zolderkamer af en ga ervaren hoe de realiteit is.
  Sterkte voor de agenten en hopelijk wordt de dader zwaar gestraft.

 6. bee

  1 persoon die 3 agenten verwond.
  dat is mogelijk omdat de politie onzeker word of ze niet iets strafbaars doen en ergens op kunnen worden afgerekend.
  en dat kan je niet gebruiken in dit soort situaties ,dat blijkt wel.
  ze moeten de wapenstok of tazer eens vaker gaan gebruiken,degene die daar anders over denkt die kijk maar even.
  het is een andere tijd die vraagt ook om andere maatregelen .

 7. Reguurder

  Met drie dagen staat hij weer buiten🤔👎

 8. VincentDV

  Wat is dat toch voor eigenaardige stuip van velen: dat je agressie oplost door er nog meer agressie tegenaan te smijten? De man die gearresteerd moest worden, was een verdachte. Zijn schuld staat geenszins vast. Agenten zijn geen rechters die ook nog eens voor beul mogen spelen.

  Ik hoop wel dat er iets in de training van agenten verandert waardoor zij beter in staat zijn in zulke gevallen de arrestatie heelhuids af te ronden, kennelijk schort daar toch nog wat aan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).