Arrestaties voor in de brand steken camerapaal Arrestaties voor in de brand steken camerapaal

Arrestaties voor in de brand steken camerapaal

Arrestaties voor in de brand steken camerapaal
De politie heeft vier arrestaties verricht voor vernielingen op de Tigrisdreef in Overvecht. Er werd onder meer een camerapaal in de brand gestoken, ook een bushokje werd vernield.

De politie heeft vier arrestaties verricht voor vernielingen op de Tigrisdreef in Overvecht. Er werd onder meer een camerapaal in de brand gestoken, ook een bushokje werd vernield.

Zondagavond 22 december zagen agenten rond 20.15 uur dat drie jongens een camerapaal op de Tigrisdreef in brand staken. Het gaat om een camera voor toezicht, in het kader van autobranden en de jaarwisseling. Twee van de jongens konden kort na de actie aangehouden worden. Naar de derde is de politie nog op zoek.

De twee aangehouden jongens zijn 16 en 17 jaar en komen uit Utrecht. Burgemeester Jan van Zanen heeft de twee jongens een gebiedsverbod met meldplicht opgelegd.

Bushokje

De politie hield maandagavond ook twee jongens aan die de bushalte aan de Tigrisdreef opbliezen met zwaar vuurwerk. Twee 16-jarige Utrechters vluchtten na de vernieling met een scooter, maar konden op de Saharadreef aangehouden worden. Zij hadden nog meer zwaar vuurwerk bij zich.

Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij huiszoekingen werd nog meer vuurwerk gevonden. Het vuurwerk is in beslag genomen.

8 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Fijn dat ze zijn gepakt, maar waarom worden ze niet in de cel gehouden tot na de jaarwisseling? Voor het overige hoop ik dat de schade gaat worden verhaald op deze gasten en/of hun ouders; want anders moeten de belastingbetalers er uiteindelijk weer voor opdraaien.

 2. Hetty

  Graag ook een flinke boete voor dit zinloze geweld. En….hoe steek je een metalen paal in brand? Of zijn die palen van hout of kunststof?

 3. Esrin W.

  Je zal versteld staan van de kostprijs van een camera-paal. Ik weet nu al zeker dat deze kosten niet op de daders zal worden verhaald maar op uw en mijn portemonnee. Schande!

 4. [email protected]😉

  Ik keek naar links en zag dat dit goed was, wij draaien op vd kosten als samenleving.

 5. [email protected]

  Jan van Zanen doe je plicht en pak dit asociale tuig aan inclusief de ouders van deze kansenparels, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Bescherm de Utrechtse samenleving tegen dit soort inwoners ….

 6. Esrin W.

  @[email protected]: “… als je links kijkt … zie je rechts niks …”

 7. [email protected]😉

  Lees net dat de heren al weer thuis zijn, tja dat zal ze leren,en straks maar lachen met hun vrienden om dit softe beleid in Nederland.

 8. [email protected]😉

  @Erin,

  Daarom kijk ik wat vaker in het midden,dat is wat realistischer ….😜

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).