Auto-inbrekers in Overvecht gearresteerd | De Utrechtse Internet Courant Auto-inbrekers in Overvecht gearresteerd | De Utrechtse Internet Courant

Auto-inbrekers in Overvecht gearresteerd

Auto-inbrekers in Overvecht gearresteerd
Bron: Politie Utrecht
Bij het winkelcentrum in Overvecht zijn twee verdachten van een auto-inbraak gearresteerd. Dat meldt de politie op Instagram.

Bij het winkelcentrum in Overvecht zijn twee verdachten van een auto-inbraak gearresteerd. Dat meldt de politie op Instagram.

De twee tikten op de parkeerplaats aan de Seinedreef rond 20.30 een autoruit in. De dieven gingen ervandoor met een laptop.

Oplettende getuigen belden na de autokraak direct 112. De gealarmeerde politie kon na een korte achtervolging de verdachten aanhouden. De laptop is weer terug bij de eigenaar.

De politie waarschuwt dat er vaker wordt ingebroken in auto’s nabij het winkelcentrum Overvecht.

3 Reacties

Reageren
  1. Wouter

    Gelukkig hebben ze de verdachte te pakken. Ik hoor inderdaad wel vaak berichten dat er daar op de parkeerplaats ingebroken wordt in auto’s, ook overdag. Voor de eigenaar hopelijk de jammerlijke maar (helaas) belangrijke les om waardevolle eigendommen altijd mee te nemen, ook als je even kort iets gaat halen in de winkel.

  2. Ruben

    Zelf ook een keer meegemaakt daar helaas. Laptop weg. Super stom dat ik hem in mijn auto had laten liggen, net die ene keer in het jaar dat ik dat perongeluk deed. Heb bij winkelcentrum overvecht wel 4x andere slachtoffers gezien die ontredderd naast hun auto met ingeslagen ruit stonden te bellen.

  3. Utrechter

    Goed werk, alleen ik vrees dat het weer een taakstraf van 10 uur met een boekenbon wordt. Die zijn vandaag alweer met een andere autokraak bezig.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).