Auto Leidsche Rijn beschoten; kogel gevonden op stoel Auto Leidsche Rijn beschoten; kogel gevonden op stoel

Auto Leidsche Rijn beschoten; kogel gevonden op stoel

Auto Leidsche Rijn beschoten; kogel gevonden op stoel
Bron: Twitteraccount Politie Leidsche Rijn
Een geparkeerde auto in Leidsche Rijn is afgelopen week beschoten. De kogel werd gevonden op de autostoel.

Een geparkeerde auto in Leidsche Rijn is afgelopen week beschoten. De kogel werd gevonden op de autostoel.

Het voertuig stond geparkeerd op de Luzernevlinder in het Utrechtse stadsdeel. Iemand heeft met een vuurwapen door de voorruit van de auto geschoten. “Dan sta je toch even raar te kijken als de ruit van je auto kapot is geschoten en de kogel op je stoel ligt”, aldus de politie.

Wanneer de beschieting precies heeft plaatsgevonden is niet helemaal duidelijk, maar het moet tussen 28 december en 4 januari zijn geweest. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

5 Reacties

Reageren
 1. Thuglife

  Nou ik denk dat die waggi niet geschoten is maar dat er iemand gewoon gangsta party style in de air heeft gepopt op new years eve en dat die bullet naar beneden is gekomen toevallig op die waggi.

 2. JdV

  @thuglife. Dat lijkt mij ook. Zeker gezien de inslaghoek. Bij een gericht schot van redelijk dichtbij met een 9 mm zou de kogel door de stoel heen zijn gegaan. Bij een kogel die aan het einde van zijn traject een tegenkomt kan nog wel een penetratie van de ruit worden verwacht, maar niet dat de kogel ook nog door de stoel heen gaat.

 3. MJPD

  “Dan sta je toch even raar te kijken”. Dat quasi-lollige getwitter kan de politie maar beter achterwege laten. Het stoom zou uit m’n oren komen en dit is mij al 3 keer gebeurd afgelopen jaar. Zelf maar maatregelen getroffen want van de politie en handhaving (aka belastingambtenaren) hoef je het niets te verwachten. Ook deze aangifte zal dezelfde dag nog worden afgesloten zonder nader onderzoek.

 4. Koel Hoofd

  What goes up, must come down….
  Gelukkig kwam die kogel terecht op een auto en niet op iemands hoofd.

 5. [email protected]😉

  Je zal er maar lopen, dit pistool zal ooit tevoorschijn komen en dan hééft diegene echt iets uit te leggen aan de politie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).