Autokraker verstopt zich voor de politie in kofferbak van eigen auto in parkeergarage Springweg Autokraker verstopt zich voor de politie in kofferbak van eigen auto in parkeergarage Springweg

Autokraker verstopt zich voor de politie in kofferbak van eigen auto in parkeergarage Springweg

Autokraker verstopt zich voor de politie in kofferbak van eigen auto in parkeergarage Springweg
Een autokraker heeft dinsdag in de parkeergarage op de Springweg geprobeerd uit handen van de politie te blijven door zich te verstoppen in de kofferbak van zijn eigen auto.

Een autokraker heeft dinsdag in de parkeergarage op de Springweg geprobeerd uit handen van de politie te blijven door zich te verstoppen in de kofferbak van zijn eigen auto.

De politie kreeg de melding dat er in de parkeergarage een autokraker rondliep en ging naar de Springweg toe om poolshoogte te nemen.

De autokraker rook onraad een besloot zich te verstoppen in de kofferbak van zijn eigen auto. Nadat de politie een aantal keer geroepen had dat hij tevoorschijn moest komen, koos de autokraker eieren voor zijn geld.

Volgens de politie bleek het om een ‘zeer bekende’ autokraker te gaan. Hij heeft een bekeuring gekregen en is door de agenten de parkeergarage uitgestuurd.

5 Reacties

Reageren
 1. Mark

  “Volgens de politie bleek het om een ‘zeer bekende’ autokraker te gaan. Hij heeft een bekeuring gekregen ”

  Zo iemand zou gewoon permanent moeten worden opgesloten. Ik hoop dat er met rechtspraak en straffen ooit eens een keer vanuit het slachtoffer geredeneerd gaat worden. Als deze man keer op keer auto open breekt. Hoeveel leed en irritatie heeft hij dan intussen niet op zijn naam.

 2. Martin

  Vreemd dat iemand die herhaaldelijk in de ‘fout’ er met een bekeuring van af komt en geen straf opgelegd krijgt die normaliter iemand er van zou kunnen weerhouden om het nog een keer te doen. Bijvoorbeeld een werkstraf, waarbij de prestatie-opbrengst ten goede komt aan diegene die van zijn activiteiten schade hebben geleden. Nu deel je een prikkel uit om nog meer auto’s te kraken, om de bekeuring te kunnen betalen.

 3. Lombokker

  Ik ben zelf 14 jaar geleden slachtoffer geweest van een autokraak. Er lag niets van waarde in, wel alles overhoop gehaald. Busje van het werk, nieuwe ruit had Carglass op voorraad. Daar ben je dus wel van 7.30 tot 11.30 zoet mee.
  Ondertussen moest de planner op het werk klanten afbellen, collega’s omleiden voor klussen die niet konden wachten, etc. De dagen erna nog moest dat ook weer worden ingehaald. Dus niets gestolen, maar wel een behoorlijke impact en schade.

  Als ik hier dan lees dat zo’n rat met alleen een bekeuring weer wordt losgelaten begint mijn bloed te koken.

 4. Wies

  Wat leven wij toch in een treurig land dat zo’n ‘bekende’ lekker door kan gaan. Straf maakt kennelijk weinig indruk? Mijn autoruit is een keer ingeslagen. Kon die dag niet naar een cursus. Je bent tweemaal een paar uur kwijt (tijdelijke ruit én definitieve ruit die geplaatst moeten worden). En de premies van ALLE verzekerden stijgen door dit soort idioten. Die premies zijn in Utrecht al relatief hoog, omdat er hier veel van dit soort nietsnutten rondlopen.

 5. woutvr

  Wegsturen is, lijkt me, niet erg handig. Hij moet kennelijk hulp krijgen om van zijn probleem af te komen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).