Beelden van schutter sushi-restaurant vrijgegeven | De Utrechtse Internet Courant Beelden van schutter sushi-restaurant vrijgegeven | De Utrechtse Internet Courant

Beelden van schutter sushi-restaurant vrijgegeven

Beelden van schutter sushi-restaurant vrijgegeven
De politie heeft beelden vrijgegeven van de man die sushi-restaurant I Love Sushi aan de Voorstraat heeft beschoten. In het programma Bureau Hengeveld is bovendien een signalement vrijgegeven van de verdachte.

De politie heeft beelden vrijgegeven van de man die sushi-restaurant I Love Sushi aan de Voorstraat heeft beschoten. In het programma Bureau Hengeveld is bovendien een signalement vrijgegeven van de verdachte.

Het sushi-restaurant werd op 23 april voor de tweede keer in een week beschoten. Eerst op zondag 16 april om iets voor 7.00 uur ‘s ochtends en een week later weer, opnieuw op zondag.

Er zijn geen beelden van de tweede beschieting. Volgens RTV Utrecht omdat de harde schijf van de bewakingscamera was weggehaald vanwege de eerste beschieting.

Een motief voor de beschieting is nog niet bekend.

5 Reacties

Reageren
 1. Jan Lisman

  Politiewoordvoerder Jens: “De verdachte draagt MOGELIJK een snor.”

  Als je in 1985 deze kwaliteit beelden van je professionele CCTV-systeem had dan had je het als ondernemer goed voor elkaar.

  Anno 2017 maakt elke chinese Go-Pro-kloon van 30 euro beelden die een twintig keer hogere resolutie hebben.

 2. Johan

  “Als je in 1985 deze kwaliteit beelden van je professionele CCTV-systeem had dan had je het als ondernemer goed voor elkaar.
  Anno 2017 maakt elke chinese Go-Pro-kloon van 30 euro beelden die een twintig keer hogere resolutie hebben.”

  De resolutie is veel te laag maar het is tenminste iets. Let er ook op dat professionele CCTV systemen geld kosten en niet per se iets opleveren. Een “Go-Pro-kloon” is geen volwaardig alternatief voor een CCTV systeem wat continu loopt en voor langere tijd beelden opslaat. Mogelijk stellen verzekeringen ook eisen aan apparatuur qua certificering en kan je niet de eerste de beste CCTV recorder van Aliexpress neerkwakken.

 3. wer

  Come on, er moet toch wel meer beeldmateriaal van omliggende winkels/horeca zijn?!

 4. Hero

  Hoeveel camera’s hangen er in de Voorstraat en omgeving?

 5. Vingervlug

  Er was eerst zo’n programma daar lieten ze zelfs zien hoe ze verdachte personen in Utrecht konden volgen in de stad, daar werd iemand met beelden helemaal gevolgd en gepakt in de boothstraat, lijkt mij dat heel de Voorstraat ook volhangt met camera’s toch?!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).