Bewoner op leeftijd overvallen op de Kasaidreef in Utrechtse wijk Overvecht Bewoner op leeftijd overvallen op de Kasaidreef in Utrechtse wijk Overvecht

Bewoner op leeftijd overvallen op de Kasaidreef in Utrechtse wijk Overvecht

Bewoner op leeftijd overvallen op de Kasaidreef in Utrechtse wijk Overvecht
De politie is bezig met onderzoek naar een woningoverval in de Utrechtse wijk Overvecht.

De politie is bezig met onderzoek naar een woningoverval in de Utrechtse wijk Overvecht.

Dinsdagavond werd aan de Kasaidreef in die wijk een bewoner op leeftijd overvallen in een woning. Het slachtoffer was volgens de politie erg ontdaan en is opgevangen door agenten en medewerkers van de GGD.

Mensen die tips hebben over de overval kunnen zich melden bij de politie.

5 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht 🤔

  Dan ben je echt een laffe pannekoek als zo laf bent om een oudere op deze wijze te beroven,laat ik maar niet verder gaan,want dan wordt het niet geplaatst.

 2. Realist

  Arm slachtoffer, hopelijk komt hij er weer bovenop. Het pamperen van daders en dadergroepen mondt uit in een onveilige samenleving. Vooral zwakkeren en andere kwetsbare groepen ondervinden hier de gevolgen van.

 3. Koel Hoofd

  Dat is al de zoveelste oudere die in het eigen huis slachtoffer wordt van de meest laffe daders die er zijn.
  Ik begin steeds beter te begrijpen waarom er in de middeleeuwen de meest afgrijselijke fysieke straffen zijn bedacht waar ook de hele goegemeente joelend naar kwam kijken als ze werden uitgevoerd… op galgenwaard bijvoorbeeld…

 4. Esrin W.

  Toch maar plátgooien die overblijfselen van deze eens zo bloeiende wijk van decennia geleden. Voor alle troep welke er nu gehuisvest is wordt vást wel weer een plekje gevonden. Mét voorrang natuurlijk.

 5. Inwoner van Utrecht.

  Het zou onze burgemeester sieren om de slachtoffers van dit soort overvallen te bezoeken en een hart onder de riem te steken,dit is toch openbare orde en veiligheid in de stad Utrecht, waar blijkbaar het een en ander misgaat.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).