Burgemeester Jan van Zanen sluit beschoten pand op bedrijventerrein Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Burgemeester Jan van Zanen sluit beschoten pand op bedrijventerrein Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Burgemeester Jan van Zanen sluit beschoten pand op bedrijventerrein Overvecht

Burgemeester Jan van Zanen sluit beschoten pand op bedrijventerrein Overvecht
Het autoverhuurbedrijf aan de Arkansasdreef.
Burgemeester Jan van Zanen heeft in verband met een beschieting afgelopen dinsdag met onmiddellijke ingang een pand aan de Arkansasdreef op bedrijventerrein Overvecht gesloten. Het pand blijft in ieder geval voor twee weken dicht.

Burgemeester Jan van Zanen heeft in verband met een beschieting afgelopen dinsdag met onmiddellijke ingang een pand aan de Arkansasdreef op bedrijventerrein Overvecht gesloten. Het pand blijft in ieder geval voor twee weken dicht.

De politie vond afgelopen dinsdag kogelgaten in een bedrijfspand aan de Arkansasdreef. Ook werden er hulzen aangetroffen.

Dat maakt dat er binnen een jaar twee beschietingen en een autobrand zijn geweest bij het pand. Dit zijn volgens de gemeente ernstige bedreigingen van de openbare orde en de veiligheid. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van de beschietingen en de autobrand bij het bedrijf.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. [email protected]

  Dus als je een hekel hebt aan iemand, schiet op zijn pand en Jan van Zanen sluit het pand ipv de daders te pakken.
  Lang leve Utrecht 2019 en een daadkrachtig stadsbestuur van lik me vestje.

 2. joop gerritse

  Ik vraag me ook altijd af wat de eigenaar van het pand erven vindt…

 3. Willem

  @Geenstijl: jan van zanen kan niet achter de daders aan, dat is een taak voor justitie en politie die hier ongetwijfeld hard aan werken. Wat hij wel kan doen, is een pand voor een bepaalde tijd sluiten. Het is dus en-en. Mooi toch dat de gemeente ook haar verantwoordelijkheid neemt?

 4. Janneman

  Ehh…, Willem leg eens uit, welke verantwoordelijkheid?
  Moet jij een straatverbod krijgen als jij beschoten wordt?
  Slachtoffer bestraffen is een wel heel bizarre maatregel.

 5. @Feynman

  Mensen hebben jullie niet door wat er gebeurt, het slachtoffer is nu de pineut, en de gemeente functioneert als een dictatuur waar de burger niets tegen kan doen.
  Het gaat echt niet goed in dit land, we schieten te ver door met deze wet.

 6. Marcel

  Totaal idioot. Zet er een paar camera’s neer, desnoods 10. 1 alarmpje als je na 22 uur door deze straat rijdt. Geenstijl heeft gelijk. Als je iets niet bevalt, gewoon ff 2 kogels en je concurrent is dicht. PHHHHH

 7. Lombokker

  “DeLuxe” Autoverhuur. Gespecialiseerd in patserauto’s (kijk maar op hun website). Leuk als je wilt meerijden in een bruiloftsoptocht. Ook handig voor criminelen, want een huurauto staat niet op jouw naam, en kan dus niet door justitie in beslag worden genomen.
  Kennelijk heeft het bedrijf ook wat ontevreden klanten.

 8. joop gerritse

  Ik vind eigenlijk dat de berichtgeving ook wel te kort schiet… Is dit een “kniereflex”-reactie, of is er het nodige belastende materiaal voorhanden? En dat kan de redactie mss nagaan?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).