Burgemeester sluit woning in Overvecht met hennepdrogerij | De Utrechtse Internet Courant Burgemeester sluit woning in Overvecht met hennepdrogerij | De Utrechtse Internet Courant

Burgemeester sluit woning in Overvecht met hennepdrogerij

Burgemeester sluit woning in Overvecht met hennepdrogerij
Burgemeester Jan van Zanen heeft een woning aan de Tafelbergdreef 26 in de wijk Overvecht gesloten. De woning was in gebruik als ‘hennepdrogerij’. Vanuit de buurt waren meerdere meldingen van geuroverlast.

Burgemeester Jan van Zanen heeft een woning aan de Tafelbergdreef 26 in de wijk Overvecht gesloten. De woning was in gebruik als ‘hennepdrogerij’. Vanuit de buurt waren meerdere meldingen van geuroverlast.

De politie trof in de woning een professionele droogkast met afzuiginstallatie aan. Ook werd bijna 12 kilo hennep in dozen aangetroffen en een ruime handelsvoorraad XTC en MDMA.

De burgemeester sluit de woning op basis van de Opiumwet voor de duur van 12 maanden. Hij doet dat om de bekendheid van het pand in het criminele circuit te doorbreken.

3 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Het beste is als de gemeente Utrecht zelf kweker en verkoper wordt van hennepprodukten zoals ooit Prof.Dr. WSP Fortuyn ooit in 2002 propageerde. Allereerst kun je die zooi beter in eigen eigen beheer voor een veel lagere prijs kweken en ten tweede schakel je hiermee die hele (criminele) tussenhandel uit. Bovendien kun je hiermee een extra inkomstenbron kweken voor de gemeentebegroting en heeft Iedere burger hier profijt van. Ook de politie ontlast je met de bestrijding van illegale kweek en kunnen zij zich op andere politietaken richten. Er zal natuurlijk wel professionele grensbewaking moeten komen, dus het Verdrag van Schengen vanwege open grenzen opzeggen, want anders komt heel Europa bij ons in Utrecht drugs bestellen. DIt wou ik ff kwijt.

 2. Yoshua

  @Wim Vreeswijk,
  Probleem is dat de overheid niet de hennep producten voor een veel lagere prijs zal kunnen aanbieden., ze betalen immers voor het energie en water gebruik.
  Het verdrag van Schengen (waar jij zelf mede verantwoordelijk voor bent als oud voormalig babyboomer politicus) heeft natuurlijk geen enkele zin.
  Nederlanders kweken zeer grootschalig in Polen. Tsjechië, Roemenië, Duitsland, Hongarije.
  Wij produceren voornamelijk voor Frankrijk, Italië en het VK.
  Ik verbaas mij telkens weer over jouw meningen, jij bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk geweest voor het tot stand komen van deze situatie.
  Jan met de Pet heeft nooit in het openbaar bestuur gezeten en zijn mening kunnen inbrengen.
  De elite waar jij onder valt, die heeft er de afgelopen 40 jaar een puinhoop van gemaakt.
  ”De pot verwijd de ketel dat ie zwart ziet”
  Dit wou ik ff kwijt.

 3. Remi

  Ervoor of Erna …..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).