De politie zoekt getuigen van een aanrijding en een vechtpartij - De Utrechtse Internet Courant De politie zoekt getuigen van een aanrijding en een vechtpartij - De Utrechtse Internet Courant

De politie zoekt getuigen van een aanrijding en een vechtpartij

De politie zoekt getuigen van een aanrijding en een vechtpartij
De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een fietser en een bejaarde vrouw met rollator. Daarnaast wil de recherche in contact komen met omstanders van een vechtpartij.

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een fietser en een bejaarde vrouw met rollator. Daarnaast wil de recherche in contact komen met omstanders van een vechtpartij.

Op 20 december liep een 87-jarige vrouw tussen 9.00 uur en 9.30 uur met haar rollator op de Oeral in Lunetten. Het voetpad was belemmerd waardoor ze op het fietspad moest lopen. Een fietser wilde de vrouw passeren, maar door onbekende oorzaak reed ze tegen de rollator van de bejaarde vrouw aan. Hierdoor vielen zowel de vrouw als de fietser. Na de val reed de jonge vrouw op de fiets weg. Omstanders hielpen het slachtoffer en brachten haar naar een gezondheidscentrum. De vrouw hield een hoofdwond en botbreuk over aan de val. De politie is op zoek naar getuigen die iets van het ongeval hebben gezien of weten wie de jonge vrouw op de fiets is. Ook komt de politie graag in contact met twee omstanders die het slachtoffer hebben geholpen. Het gaat om een man en een vrouw.

In de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 november raakte een 22-jarige Utrecht gewond na een klap op straat, op de hoek van Varkenmarkt en de St. Jacobsstraat. Hij bleek twee breuken in zijn kaak te hebben. Die nacht was de Utrechter op een besloten feest in een horecagelegenheid aan de Varkenmarkt. Het volgende moment werd hij wakker in een ziekenhuis. Omdat hij niet wist wat er precies gebeurd was, sprokkelde hij beetjes informatie bij elkaar. Daarmee ging hij 12 december naar de politie.

Hij zou een conflict hebben gehad met een andere man. Deze heeft het slachtoffer zo hard geslagen dat hij bewusteloos raakte. Omstanders belden een ambulance die het slachtoffer meenam naar een ziekenhuis. Inmiddels is de man geopereerd en kan hij de komende weken enkel vloeibaar voedsel eten. De recherche startte een onderzoek en is op zoek naar getuigen die gezien hebben wie het slachtoffer geslagen heeft en een signalement van de verdachte kunnen geven.

In beide gevallen kunnen getuigen contact opnemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).