Drugsdealers aangehouden bij speciale actie op Amsterdamsestraatweg Drugsdealers aangehouden bij speciale actie op Amsterdamsestraatweg

Drugsdealers aangehouden bij speciale actie op Amsterdamsestraatweg

Drugsdealers aangehouden bij speciale actie op Amsterdamsestraatweg
Archiefbeeld DUIC
De politie heeft maandag op de Amsterdamsestraatweg meerdere mensen aangehouden bij een drugsactie. Onder meer twee drugsdealers werden opgepakt.

De politie heeft maandag op de Amsterdamsestraatweg meerdere mensen aangehouden bij een drugsactie. Onder meer twee drugsdealers werden opgepakt.

De politie hield de speciale actie omdat er klachten van bewoners en meerdere meldingen over drugsdealers waren binnengekomen. Zowel kopers als twee dealers werden tijdens de actie opgepakt.

Een van de aangehouden personen is een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij had meer dan vijftig bolletjes bij zich, met vermoedelijk cocaïne en heroïne. Ook had hij veel contant geld bij zich. De andere dealer, een 21-jarige Utrechter, had meer dan twintig bolletjes, waarschijnlijk cocaïne, en een flink geldbedrag op zak.

De drugs en het geld is door de politie in beslag genomen. De mannen zitten allebei vast. De politie wijst erop dat het de aanpak van drugscriminaliteit helpt als mensen drugsdeals, eventueel anoniem, bij de politie melden.

10 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht 🥱

  Aaaa dweilen met de kraan open,echt motiverend voor politie agenten.

 2. JdV

  Tja, zzp’ ers hebben het al zo moeilijk in de coronacrisis. Gaat de politie ook opeens handhaven. Denk eens aan de economie !

 3. Emma

  Wat ik me vooral afvraag is of jullie echt geen betere foto bij dit artikel hebben?

 4. G.H.

  @Emma: wat verstaat u in dezen onder ‘beter’?
  Een foto van de Amsterdamsestraatweg? Of een foto van iemand die een lijn naar binnen hakt?

 5. Joris

  Erg onduidelijke foto. Ik snap nu dat het drugs zijn. Maar voor de niet gebruikers onder ons, is het toch gissen.

 6. Rottebert Peermans

  Volgende keer graag een foto van een drugsdealer die door een agent wordt gepakt op de ASW met op de achtergrond een snitch buurtbewoner die staat te lachen. Alvast bedankt.

 7. Berk

  @Joris Welke gezonde Hollandse jongen weet er nou niet hoe een lijntje coke eruit ziet?

 8. MJPD

  @Rottebert Peermans
  ‘Snitch’? Dat zegt al voldoende over u…

 9. wollie

  archiefbeeld duic… ruige personeelsfeestjes hebben jullie 😉

 10. Driekus

  Ik was een . Van de kopers en werd meegenomen.
  Mijn verklaring op politieburo was……..Ik heb hun een tientje hasj verkocht. Ze stonden met bek vol tanden. Na fouillering meteen weer vrij

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).