Drugsdealers en verkeersovertreders opgepakt in Lombok | De Utrechtse Internet Courant Drugsdealers en verkeersovertreders opgepakt in Lombok | De Utrechtse Internet Courant

Drugsdealers en verkeersovertreders opgepakt in Lombok

Drugsdealers en verkeersovertreders opgepakt in Lombok
De politie in Lombok heeft woensdagavond twee drugsdealers aangehouden. Ze hadden 33 bolletjes bij zich. Het geld en de drugs die de twee bij zich hadden nam de politie in beslag.

De politie in Lombok heeft woensdagavond twee drugsdealers aangehouden. Ze hadden 33 bolletjes bij zich. Het geld en de drugs die de twee bij zich hadden nam de politie in beslag.

Naast de drugsdealers hield de politie ook twee kopers aan. Tevens deelde ze in de wijk verkeersboetes uit. Zo gaf de politie onder andere bekeuringen aan automobilisten die te snel reden.

Het rijbewijs van een automobilist die 102 km per uur reed waar 50 km per uur is toegestaan werd ingenomen. De belastingdienst nam daarnaast nog twee voertuigen in beslag.

9 Reacties

Reageren
 1. BozeWolf

  Als bewoner van Lombok zeg ik: MOOI! Goed bezig. Het wordt nog wel wat met de kanaalstraat. Zou mooi zijn als hij wat meer aan gaat sluiten bij de bewoners van Lombok en niet zoals nu vooral bij de bewoners van overvecht/kanaleneiland.

  Is er nog meer gebeurd? Of reed enkel iemand 52km te snel en niet zoals het gros 30km te snel.

 2. Lombokker

  @Bozewolf helemaal eens. Kanaalstraat is nu een klein stukje kanaleneiland in een verder fijne woonwijk. Dat moet gaan veranderen.

 3. Elly

  @Boze Wolf vreemde opmerking, ik ben toch echt een bewoner van Overvecht en kom nooit in de Kanaalstraat. Ben dus heel benieuwd welke bewoners Lombok heeft die niet echt bij de Kanaalstraat horen?

 4. Johan

  Iedere dag opnieuw is het overleven op de Kanaalstraat voor fietsers. Er zijn weinig automobilisten die zich aan de verkeersregels houden. Auto’s rijden veel te snel, verlenen geen voorrang en bezetten de fietsstroken. En als je er iets van zegt dan krijg je een grote mond van zo’n automobilist (vaak jongeren in een zwarte golf/audi) en willen ze gelijk op de vuist gaan. Tussendoor gooien ze nog even wat lachgaspatronen op straat en kan de hele buurt meeluisteren van de keiharde muziek die uit de auto schalt. Vaker politiecontrole zou enorm helpen op deze straat!

 5. Katja

  Same ASW.

 6. Reaguurder/Utrecht

  @Johan 30/3/2017 – 12:26,
  Hetzelfde kan ik ook zeggen van fietsers, als je iemand wijst op zijn handelingen of verlichting krijg je een dikke middelvinger of een scheldkanonnade.
  Voor de rest een goede zaak deze aanpak.

 7. Dirk

  Elly 30/3/2017 – 11:21
  “@Boze Wolf vreemde opmerking, ik ben toch echt een bewoner van Overvecht en kom nooit in de Kanaalstraat. Ben dus heel benieuwd welke bewoners Lombok heeft die niet echt bij de Kanaalstraat horen?”

  Net als in het geval van de amsterdamsestraatweg wonen veel van die petjes die de hele tijd met hun auto af- en aanrijden niet in Lombok, maar komen ze uit kanaleneiland en overvecht.

  Ik denk dat de suggestie van Boze Wolf neerkomt op: stimuleer horeca in overvecht en kanaleneiland zodat ze lekker in hun eigen buurt gaan rondhangen.

 8. Daan

  Toevallig precies na het stuk over Lombok in de Volkskrant gisteren…
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/hoe-gentrificatie-het-straatbeeld-in-utrechtse-wijk-lombok-kentert~a4480619/

 9. wer

  moeten ze 24/7 doen in de Kanaalstraat, maar ook de a’damsestrweg

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).